Hon var så fattig som liten att hon lekte med pappersurklipp, men sonen ger henne hennes drömdocka i present

sofia

09 November 2022

Hon var så fattig som liten att hon lekte med pappersurklipp, men sonen ger henne hennes drömdocka i present
Advertisement

I de flesta fall, när du blir förälder, tenderar du att lägga undan dina drömmar och arbeta för att förverkliga dina barns. Den villkorslösa kärleken du känner för dem förvandlar deras lycka till din egen, men det kommer ett ögonblick i livet när rollerna blir omvända. I vuxen ålder blir faktiskt många människor rörda när de tänker på alla de uppoffringar som deras föräldrar gjort för att uppfostra dem på bästa sätt, och detta är exakt vad som hände i den här historien.

via TikTok / gilberhtdiaz

Advertisement
TikTok / gilberhtdiaz

TikTok / gilberhtdiaz

Gilberht Velasco Día, en ung man från Colombia, är son till en kvinna som hade en svår barndom. Kvinnan berättade för sin son att eftersom hennes familj inte hade råd att köpa leksaker älskade hon som barn att klippa ut bilden av en docka på ett pastapaket och leka med den som om det vore en riktig trasdocka.

Gilberht bestämde sig då för att ge sin mamma en rörande överraskning för att tacka henne för alla uppoffringar som hon gjort för att göra honom till den man han är idag. Pastamärket med dockans logotyp finns fortfarande på marknaden och är dessutom mycket känt i landet, så Gilberht bestämde sig för att kontakta företaget för att få en ritning av dockan på förpackningen för att kunna göra en. Han kontaktade sedan en webbplats som gör specialanpassade dockor och bad dem skapa en docka som var så lik den version som hans mamma hade i minnet som möjligt.

När den var klar bestämde sig mannen för att fånga ögonblicket då han skulle ge presenten till sin mamma på video, för att dela den rörande upplevelsen på sina sociala medier. I videon ser vi faktiskt kvinnan som - så fort hon tar emot dockan - grips av en blandning av känslor. Från hennes ögon kan man se hur alla hennes barndomsminnen dyker upp igen vilket rör henne på djupet, sedan tackar hon sin son för möjligheten att ha fått den riktiga dockan som hon nu håller i sin famn, specialgjord för henne.

Advertisement
TikTok / gilberhtdiaz

TikTok / gilberhtdiaz

Videon har fått över 2,5 miljoner visningar och tusentals kommentarer. Feedbacken var så stor och positiv att Gilberht var tvungen att publicera ytterligare ett inlägg för att tacka alla människor som tog sig tid att skriva så många vackra saker.

"Jag fick tårar i ögonen när jag såg hennes ansikte!" skrev en användare. "Min mamma sa samma sak, jag var precis som du och när jag fick en av mina första löner gav jag henne en docka", skriver en annan användare.

Vad ska man säga, det han gjorde för sin mamma var verkligen rörande!

Advertisement