Hon avslöjar för sin dotter att hon är adopterad eftersom ingen ville ha henne: "Jag vill ha dig mamma!"

av sofia

19 Oktober 2022

Hon avslöjar för sin dotter att hon är adopterad eftersom ingen ville ha henne: "Jag vill ha dig mamma!"
Advertisement

Barn har en förmåga att alltid överraska oss med sin rena själ och enkelhet. De har till skillnad från oss inga påtvingade samhällsnormer och känner i hjärtat vad som verkligen är viktigt. Ett tydligt bevis på detta är en minst sagt rörande reaktion från en liten flicka efter att ha upptäckt att hennes mamma hade blivit adopterad. Även om adoption och dess innebörd kanske inte var ett begrepp som denna 3-åriga flicka var fullt medveten om, räckte hennes mammas enkla förklaring för att hon skulle förstå vad som var rätt.

via Instagram / emily.fauver

Advertisement
Instagram /emily.fauver

Instagram /emily.fauver

Emily Fauver är en mamma och influencer som bestämde sig för att publicera en väldigt söt och rörande stund mellan henne och hennes 3-åriga dotter Ella. Videon verkar vara tagen från en av säkerhetskamerorna i huset och visar Emily och Ella medan de är i köket och pratar. Emily äter en banan och hennes dotter frågar henne helt enkelt "Vem är din mamma?"; kvinnan svarar "Mimi", men barnet vill veta mer: "Varför är Mimi din mamma?". Vid det här laget förklarar kvinnan för sin dotter att hon har blivit adopterad och när hon ännu en gång får ett "varför?" från sin dotter svarar hon: "Eftersom min mamma inte ville ha mig, så en ny mamma kom och tog mig med sig."

Den lilla flickan blev helt chockad över att någon "inte ville ha" hennes mamma och efter en stunds paus sa hon: "Åhhh, jag vill verkligen ha dig, jag kommer att vara din mamma". Emily blir synligt rörd av det svaret och verkar nästan gråta: "Ge mig en kram. Det är så sött. Det är just därför jag fick dig", säger hon till sin dotter.

Advertisement
Instagram /emily.fauver

Instagram /emily.fauver

Videon är så rörande att den har lockat över 1,5 miljoner användare. Emily skrev tydligt i bildtexten till videon: "Du har blivit varnad ... plocka fram några näsdukar eller ta hela lådan. Den här lilla flickan har ingen aning om hur hon lyckades hela mitt inre barn vid bara tre års ålder. Gud visste att mitt hjärta behövde dig." En användare kommenterade: "Mitt hjärta har öppnat upp mig för möjligheten att adoptera på sistone och din berättelse får den önskan att växa i mig."

En annan användare ville dela med sig av sin personliga historia, som är väldigt lik Emilys: "Även jag är adopterad och när min son frågade mig vad adoption var i ungefär samma ålder som din dotter, hade han så mycket sympati för mig... och gav mig all den kärlek jag någonsin behövt från mina biologiska föräldrar. Tack för att du delade detta med oss".

Advertisement