Han tar ifrån sin 15-åriga son sin telefon och sonen får ett raseriutbrott och förstör hela huset (+VIDEO)

av sofia

20 Oktober 2022

Han tar ifrån sin 15-åriga son sin telefon och sonen får ett raseriutbrott och förstör hela huset (+VIDEO)
Advertisement

Barnuppfostran är en viktig fråga och går genom två huvudkanaler: familjen och skolan. Alltför ofta räcker dock inte en mammas eller lärares hårda arbete till för att korrigera svåra beteenden hos vissa barn och ungdomar, vilket gör att man kan få allvarliga problem om man inte klarar av situationen. Mamman, som är huvudperson i denna märkliga historia, vet något om den saken då hennes 15-åriga son fick ett raseriutbrott och släppte ut all sin ilska hemma och förstörde allt. Den främsta anledningen till hans ilska var relaterad till mobiltelefonen. Hans mamma hade tagit ifrån honom den som straff, men killen vägrade acceptera denna situation.

via Twitter / _sjae

Advertisement
Twitter / _sjae

Twitter / _sjae

Shania är mamma till en upprorisk kille som inte lyckades hålla tillbaka sin ilska över att ha blivit straffad. Som så många föräldrar hade Shania tagit ifrån honom hans telefon efter det att han betett sig illa för att lära honom en läxa eller åtminstone för att få honom att förstå att alla handlingar och beteenden får konsekvenser. Killen reagerade dock inte bra på detta straff utan mobiltelefon och släppte bokstavligen ut sin ilska på möblerna i huset. Shania lade upp en video där hon visade i vilket tillstånd hennes son hade lämnat huset. Kvinnan var i tårar medan hon filmade scenen.

Advertisement
Twitter / _sjae

Twitter / _sjae

Användarna blev chockade över scenariot som verkade vara resultatet av en miljökatastrof och inte ett barns vrede. Faktum är att många trodde att Shanias son bara var 12 år och ingen kunde förklara vilken mystisk kraft en pojke i den åldern hade utövat för att förstöra huset. Men framför allt, varför hade Shania låtit en tolvåring bestämma på det sättet? Mamman förklarade sedan i en annan video att sonen är 15 och inte 12, han är 1,82 meter lång och väger 93 kilo och att hon därför absolut inte kan konkurrera med honom på det fysiska planet.

I videon, publicerad på Twitter, kan du se badrummet i tusen bitar, inklusive badrumsinredningen, den välta tv:n och de förstörda möblerna. Shania är djupt upprörd och gråter vid tanken på vad som kommer att krävas för att få huset fixat. Lyckligtvis har kvinnan startat en insamling för att be om lite hjälp för att reparera skadan som hennes son gjort och hittills verkar hon ha samlat in mer än 30 000 dollar. En sak som är säker är att det inte är normalt att en tonåring reagerar på detta sätt när han förbjuds att använda sin mobiltelefon och det visar hur viktig men ibland inte tillräckligt den uppfostran som föräldrarna ger är. Ibland, som kanske i det här fallet, behöver du hjälp av en expert, en barnpsykolog som bättre kan förstå och hantera situationen.

Hur reagerar dina barn eller barnbarn när deras telefoner beslagtas? Skriv och berätta i kommentarerna!

Advertisement