Efter att ha fått två söner försöker de skaffa en dotter, men det slutar med att hon får femlingar

av sofia

18 Oktober 2022

Efter att ha fått två söner försöker de skaffa en dotter, men det slutar med att hon får femlingar
Advertisement

Många föräldrar drömmer om en stor familj, men ibland kan ödet också "överdriva". Det här är vad som hände med Megan Hulen, från North Dakota i USA och hennes man Joshua. Paret var redan föräldrar till Jacob, 8, och Matthew, 3, när de bestämde sig för att försöka få ett barn till i hopp om att få en dotter. Mamman hade aldrig kunnat bli gravid naturligt, så tidigare hade hon förlitat sig på fertilitetsläkemedel och konstbefruktning.

via The Sun

Advertisement

Paret blev chockade när de upptäckte att de blivit gravida med femlingar på naturlig väg: ​​"Vi hade bestämt oss för att försöka få en dotter igen och jag blev gravid innan jag ens började ta läkemedel", sa Megan. "Jag började känna mig väldigt konstig och tänkte,"jag kan omöjligt vara gravid eftersom jag aldrig haft ägglossning på egen hand."Ändå fick jag reda på att jag var gravid och bara det var en överraskning i sig. Men sedan fick vi reda på att jag var gravid med fem barn och ingenting kunde ha förberett oss på detta", avslutade kvinnan entusiastiskt.

Megan genomgick ett ultraljud vid sex veckor, där hon först fick veta att det bara fanns ett hjärtslag närvarande och att alla fem bebisarna förmodligen inte skulle klara sig. "Vi kom tillbaka en vecka senare och hörde fem hjärtslag. Jag blev så chockad att sköterskan var rädd att hon hade skadat mig med ultraljudet för att jag skakade, men jag sa: jag skakar för att du precis sa till mig att jag kommer att få fem barn." Efter ultraljudet sa jag till min man att jag inte kunde gå hem eftersom jag behövde tid för att ta in dessa nyheter innan jag träffade barnen, så vi gick till hans kontor och satt i ett hörn och grät i ungefär en timme." fortsatte mamman.

Advertisement

"Jag insåg att det var en välsignelse och jag var bara tvungen att acceptera det och vara tacksam, så - i ett försök att slappna av under den här graviditeten - började jag ta en magbild en gång i veckan och fira dessa små milstolpar. När jag uppnådde inre frid lyckades jag vara lycklig och leva i nuet" förklarar Megan. Bortsett från alla känslor upptäckte kvinnan att det är stor skillnad mellan att bära ett barn och att bära fem: "Det är definitivt mycket mer tröttsamt, skulle jag vilja säga ... fem gånger mer!" sa hon med ett leende. Hon blev dock förbryllad över hur snabb och lätt förlossningen var: "Det var inte som jag hade förväntat mig. Jag blev så chockad eftersom alla barnen föddes inom loppet av fyra minuter från varandra."

"Vårt första år var väldigt kaotiskt, men alltid fyllt av kärlek till varje barn och såklart för våra äldre barn också. De var fantastiska", säger Joshua "Det är kaotiskt, men vi är väldigt glada och lyckliga över att ha en stor familj. Den är större än vi förväntat oss, men vi känner oss välsignade och stolta över den."

Vi vill bara önska denna fantastiska familj en fantastisk framtid!

Advertisement