Han beställer mat men får hem en tom påse - budkillen hade ätit allt och lämnade en lapp för att ursäkta sig

av sofia

29 September 2022

Han beställer mat men får hem en tom påse - budkillen hade ätit allt och lämnade en lapp för att ursäkta sig
Advertisement

Nuförtiden är det väldigt vanligt att man bestämmer sig för att beställa en varm måltid via telefon eller på internet och få den levererad direkt hem till dörren med bud. Det finns många anledningar till varför man väljer att inte laga sin egen middag, kanske är man trött efter en lång arbetsdag, har gäster och lite tid för att förbereda allt, eller så vill man helt enkelt äta något annorlunda. Då kontaktar man en restaurang som erbjuder hemkörning och sedan är det bara att vänta.

Detta är exakt vad huvudpersonen i den här historien gjorde, synd bara att han tillsammans med påsen fick en ovälkommen överraskning. Låt oss ta reda på vad som hände tillsammans.

via thesuedeshow/Tik Tok

Advertisement
thesuedeshow/Tik Tok

thesuedeshow/Tik Tok

Tiktokern känd under namnet @thesuedeshow, lade upp en video på sin profil som visar ögonblicket då han fick middagen som han beställt från WingStop hemlevererad, en amerikansk restaurangkedja. Mannen, som var hungrig och väntade med spänning på sin leverans, öppnade påsen, men blev alldeles mållös när han såg att det inte fanns något inuti. Det stämmer. Beställningen, som skulle innehålla kycklingvingar och pommes frites, bestod av tomma lådor och en enkel lapp.

Den chockade kunden läste meddelandet som löd: "Förlåt om jag åt din måltid, men jag har inga pengar och jag var hungrig. Det är som att du bjöd mig på middag."

Advertisement
thesuedeshow/Tik Tok

thesuedeshow/Tik Tok

Kort sagt hade budet varit så hungrig att han inte kunde motstå frestelsen och bestämde sig för att äta någon annans middag och tänkte på något sätt att det skulle vara okej eftersom han bad om ursäkt.

Leveransen hade därför skett enligt reglerna, men inuti fanns inget annat än tomma behållare och uppätna kycklingvingar. En mycket stor besvikelse som killen ville dela med sig av och som människor tyckte var både chockerande och komisk på en gång.

thesuedeshow/Tik Tok

thesuedeshow/Tik Tok

Många har skrivit sin personliga åsikt i kommentarerna om denna mycket märkliga sitaution, och om det å ena sidan finns de som varit mycket kritiska mot budet, har det å andra sidan funnits människor som visat sig förståelse för honom. Med tanke på att han var hungrig och att han också passade på att lämna en ursäktslapp, kände många av @thesuedeshows följare inte för att kritisera honom. Många av dem föreslog i vilket fall att kunden skulle kontakta restaurangen för att få pengarna tillbaka.

Hur skulle du ha reagerat om detta hänt dig?

Advertisement