En kunglig vakt skriker åt en flicka som står i vägen för honom: "Ur vägen!"(+VIDEO)

sofia

29 September 2022

En kunglig vakt skriker åt en flicka som står i vägen för honom:
Advertisement

Alla förtjänar att bli behandlade med respekt på sin arbetsplats, även de engelska kungliga vakterna, personer som måste vara koncentrerade och allvarliga och som inte kan avvika ens ett enda steg från sin förutbestämda väg. Ändå råder det ingen brist på turister som strövar fritt, så pass mycket att vakterna alltid verkar vara redo att skälla ut alla de som står i vägen. Även barn. Bland de många videor som läggs upp på nätet, där vaktbyten och respektlösa turister filmas, finns det en som har en liten flicka som huvudperson, omedveten om att befinna sig i närheten av en kunglig vakts väg.

via TikTok / octavioalmanza16

Advertisement

TikTok / octavioalmanza16

Videon där en engelsk kunglig vakt skriker åt en liten flicka, omedveten om att hon är i vägen för vakten, har spridits snabbt på nätet. I videon kan man tydligt se den lilla flickan springa iväg, skrämd på grund av utskällningen från vakten som med hög röst skriker åt henne: "Ur vägen!". Inför en sådan scen log de flesta närvarande turisterna men kanske blev någon skrämd av vaktens starka reaktion. Många användare som ramlade på videon blev dock upprörda över hur flickan behandlades. Till exempel skrev en person: "Var han verkligen tvungen att skrämma den lilla flickan så?"

 

Den lilla flickan stod framför ett valv när soldaten gick in genom en dörr i sin uniform och skrek åt henne att flytta på sig. Han är medlem i Livgardet, hushållskavalleriets högnivåregemente, och det får inte finnas några hinder i hans väg av något slag.

Även om flera personer blev upprörda över vaktens sätt att skrika mot barnet, har många andra anklagat barnets föräldrar för att vara oansvariga och uppenbarligen inte ha haft tillräckligt bra koll på sin dotter. "Föräldrarna borde ha sagt åt barnet att hålla sig nära dem, eftersom det inte precis är en hemlighet att kungens vakter skrämmer och skriker åt folk", kommenterade en användare och ställde sig på vaktens sida.

Det är inte första gången som de kungliga vakterna har skapat kontrovers på grund av liknande scener. Vem har rätt i den här situationen enligt dig?

Advertisement