En gammal kvinna får en docka på sin födelsedag och blir rörd till tårar eftersom hon aldrig haft en som ung (+VIDEO)

av sofia

25 Oktober 2022

En gammal kvinna får en docka på sin födelsedag och blir rörd till tårar eftersom hon aldrig haft en som ung (+VIDEO)
Advertisement

Ju äldre människor blir, desto mer liknar de äldre barn i behov av tid, omtanke och omsorg, håller du inte med? Det är väldigt viktitgt att ta hand om sina föräldrar eller mor- och farföräldrar som tyvärr alltför ofta förblir isolerade. Det är faktiskt det oväntade besöket av ett barnbarn eller en släkting som är bland de mest värdefulla upplevelserna för en äldre person, som kanske har bott ensam hemma en tid. När mormorn i den här berättelsen öppnade dörren för sitt barnbarn kunde hon inte ha varit lyckligare. Eller detta var i alla fall vad hon trodde, men hon visste fortfarande inte att den unga kvinnan hade tagit med sig en mycket speciell gåva på hennes födelsedag.

via Instagram / eliquirooga

Advertisement
Instagram / eliquirooga

Instagram / eliquirooga

Eli Quiroga besökte sin mormor på hennes födelsedag. För hennes mormor var Elis närvaro redan i sig en vacker gåva och hon trodde aldrig att hon skulle kunna känna sig mer lycklig än hon gjorde det ögonblicket. Men barnbarnet hade faktiskt bestämt sig för att överraska sin älskade mormor med en mycket speciell gåva och passade på att filma den rörande scenen med sin mobiltelefon. I videon kan vi se den söta gamla kvinnan öppna upp sin födelsedagspresent, ovetandes om innehållet. Mormorn börjar tacka redan innan hon packar upp överraskningen, men när hon äntligen förstår vad som finns i paketet lyser hennes ansikte upp. Inuti paketet finns en sak som hon väldigt gärna ville ha när hon var ung och som hon aldrig hade fått: en trasdocka.

Så fort hon ser den färgglada dockan kramar mormorn om den och man kan verkligen se att glädjen i hennes ögon och kroppspråk är äkta.

Advertisement

Även om hon redan var väldigt lycklig över att få besök av sitt barnbarn, blev kvinnan mycket glad över att få den gåvan. Hon gav dockan namnet Marilù och, som vi kan se på videon, verkar det ha varit en perfekt present för henne. Mormorn håller upp dockan intill ansiktet, som om det vore hennes mest dyrbara ägodel. Barnbarnet måste ha blivit minst lika lyckligt över att ha uppfyllt en gammal och viktig önskan för sin älskade mormor.

Vi lämnar dig med den vackra orginalvideon, publicerad på Instagram.

Advertisement