En flicka blir fäst vid en butiksanställd och tillsammans samlar de in 10 000 dollar för att hjälpa honom

av sofia

04 Oktober 2022

En flicka blir fäst vid en butiksanställd och tillsammans samlar de in 10 000 dollar för att hjälpa honom
Advertisement

Det finns människor som vi möter längs vår vandring genom livet och som omedelbart har en lugnande verkan på oss. Kanske gör de det med en gest, med ett ord sagt vid rätt tidpunkt, eller helt enkelt med ett leende, men hur liten den än är, gör den här saken att ett starkt och djupt band föds, avsett att pågå under lång tid. För att detta ska hända måste du vara villig att lita på andra, och detta är utan tvekan barn bättre på än vuxna.

De är fria från fördomar och lyckas alltid se de goda sidorna hos andra människor. Den lilla huvudpersonen i denna berättelse vet något om saken, som har blivit känd på nätet för sin koppling till en mycket speciell person. Låt oss ta reda på vem han är.

via snowinginsaturn/Tik Tok

Advertisement
snowinginsaturn/Tik Tok

snowinginsaturn/Tik Tok

Fiona är en väldigt söt liten tjej som har blivit en stjärna på internet för sin stora omtanke som hon redan sedan hon var väldigt liten visade gentemot en anställd på den lokala mataffären. Kanske var det på grund av hans leende, kanske var det för hans vänlighet, kanske var det för hur trevligt han alltid svarade, faktum är att hon alltid har gillat honom och mannens känslor var ömsesidiga, så pass mycket att den butiksanställda mannen, som heter Gilnet, gav flickan sin första cykel när hon fyllde år.

För att tacka honom, och tack vare mamma Rachels hjälp, gick flickan fram till honom mataffären och gav honom en lapp. Allt detta filmades av kvinnan och lades ut på hennes sociala medier. I och med detta började deras söta vänskap bli känd på nätet och deras videor fick många visningar och kommentarer. Men detta är inte det vackraste och mest otroliga som den lilla flickan har gjort för att visa sin omtanke.

Advertisement
snowinginsaturn/Tik Tok

snowinginsaturn/Tik Tok

Eftersom mamma Rachel var tacksam mot Gilnet för hans vänlighet mot Fiona, bestämde hon sig för att hon ville göra något för honom. Att berätta historien om dottern och den butiksanställde mannen var inte bara ett sätt att få människor att le, utan också ett sätt att öka medvetenheten och be dem hjälpa henne i ett insamlingsprojektet för mannen.

Utan att hon behövde ge några ytterligare förklaringar var det många som var redo att ställa upp och på mycket kort tid samlades 10 000 dollar in. Vem tog sedan på sig uppgiften att ge pengarna till mannen? Självklart var det hans lilla vän.

snowinginsaturn/Tik Tok

snowinginsaturn/Tik Tok

Fiona gick, tillsammans med sin familj, till butiken och, när hon hittade Gilnet, gav hon honom checken med summan. Mannen kunde inte ha blivit gladare och tvekade inte med att visa sin glädje, både genom att krama om den lilla flickan och hennes familj. En mycket trevlig gest av Rachel för att tacka en person som utan att ha förväntat sig något i gengäld bestämde sig för att vara snäll mot en liten tjej som tyckte om att prata med honom.

Att läsa dessa berättelser är bra för humöret och tanken på att det finns människor som dem i världen kan inte göra något annat än att muntra upp oss och varför inte, sätta ett leende på våra läppar.

Advertisement