x
Han friar till sin flickvän med hjälp…
Hon blir modell vid 71-års ålder: Han lär sig att sy som 9-åring för att göra nallar till barn på sjukhus

Han friar till sin flickvän med hjälp av dottern, men ringen ramlar i vattnet

22 September 2022 • Av sofia
400
Advertisement

Hur många kvinnor skulle vilja att deras man friade till dem på en speciell plats, i en situation utformad specifikt för den mycket viktiga symboliska frågan? Säkert är det många som önskar något sådant, precis som det finns många som försöker organisera ett "perfekt" bröllop. Tyvärr existerar dock inte perfektion och som det vanligtvis händer i dessa fall är det ännu svårare att uppnå.

En ung man knäböjde framför sin flickvän för att be henne att gifta sig med honom, tillsammans med deras lilla dotter. Den rörande scenen ägde rum på en brygga och tyvärr gick inte allt riktigt som han hade tänkt sig...


Den unge mannen ville be sin partner Stephanie, som även är mamma till hans dotter, att gifta sig med honom med en romantisk gest framför några vänner. Det vackra frieriet ägde rum på en träbrygga som naturligtvis hade utsikt rakt över havet och skapade en idealisk sommarstämning för ett så speciellt ögonblick! I videon som lades upp av kvinnan på TikTok ses mannen knäböja och tillsammans med deras dotter öppna ringens ask framför en mycket spänd Stephanie. Tyvärr, precis vid höjdpunkten, tappar den lilla flickan oavsiktligt ringen på marken och tyvärr studsar det dyrbara föremålet och rullar tills den slutligen glider ner i en av springorna mellan bryggans träplankor.

Scenen var tragikomisk med tanke på slutresultatet, men som tur var slutade det hela bra. När ringen föll hoppade den unge mannen omedelbart ut i vattnet för att försöka hitta ringen, medan de närvarande vännerna som bevittnade hela scenen försökte kika från bryggans plankor. Stephanie kunde inte låta bli att skratta åt det absurda i scenen. I några efterföljande videor ville paret förtydliga att de absolut inte beskyller sin underbara dotter för det som hände och upprepade detta klart och tydligt för henne.

Snacka om att verkligen ha otur...

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack