Han friar till sin flickvän i kassakön på McDonald's: hon tackar nej och går därifrån (+VIDEO)

av sofia

07 September 2022

Han friar till sin flickvän i kassakön på McDonald's: hon tackar nej och går därifrån (+VIDEO)
Advertisement

Under loppet av ett förhållande kan det plötsligt bli dags för båda parter att ta ytterligare ett steg framåt - mot äktenskap. Innan man lägger fram förhastade förslag är det normalt att testa sig fram och prata med den andre om vad deras förväntningar och avsikter är för framtiden. Detta är det enda sättet för att verkligen förstå vad partnern tycker om detta ämne. Det är dock inte alla som tar dessa diskussioner i förväg och det finns människor som kanske inbillar sig att de är på samma våglängd som sin partner eller partner eller att de inte ens behöver känna av läget. Det här verkar vara fallet med en man som offentligt knäböjde framför sin flickvän, erbjöd henne en ring, men fick ett negativt svar. Kan det bero på att friandet ägde rum på en fullsatt McDonald's restaurang?

via Twitter / Madame_Fossette

Advertisement
Twitter / Madame_Fossette

Twitter / Madame_Fossette

En video av ett pinsamt frieri dök upp på Twitter - en situation som introducerades av en användare med dessa ord: "Idag bevittnade jag en mycket sorglig scen". Först och främst är det viktigt att understryka sammanhang i vilket detta oväntade äktenskapsförslag ägde rum, det vill säga i kön vid kassadiskarna på en McDonald's restaurang. Kort sagt, förmodligen den mest ovanliga och minst romantiska platsen i världen! Redan från första stund då mannen knäböjde bakom kvinnan, som under tiden gjorde sin beställning, kan man se kassörskan med händerna i håret, förmodligen gissade kvinnan vad som höll på att hända bakom henne och fann bekräftelse i kassörskans generade blick.

Advertisement
Twitter / Madame_Fossette

Twitter / Madame_Fossette

I videon ser vi sedan kvinnan som vänder sig till sin partner med en ganska irriterad blick. Dialogen som äger rum mellan paret är inte hörbar från videon, men det verkar nästan som att kvinnan uppmuntrar sin pojkvän att ställa sig upp så snabbt som möjligt, vilket tar bort henne från den situationen av total pinsamhet. Självklart märkte alla omkring dem vad som hände och detta gjorde inget annat än att öka kvinnans känsla av obehag förmodligen. Det kan inte ha varit roligt för kvinnan att vända sig om och stå inför historiens minst romantiska frieri. Vanligtvis är det något av de vackraste och mest intensiva ögonblicken i livet och de flesta skulle vilja möta dem när de känner sig som bäst, kanske iklädd en snygg klänning. Här är å andra sidan båda huvudpersonerna ledigt klädda, precis som om de skulle äta en bit mat på en snabbmatsrestaurang.

Många användare har kommenterat att i allmänhet är frieri som görs offentligt fortfarande en känslig fråga och kan förvandlas till något riskabelt, hur mycket man än är på samma våglängd. I det här fallet har vissa användare tolkat denna gest som ett försök från mannen att skynda på förhållandet. "Jag har en känsla av att han mycket väl vet varför hon tackade nej till hans frieri", lyder kommentarerna. I vilket fall, även om vissa kvinnor gillar att få sådan uppmärksamhet offentligt, tänk alltid efter två gånger innan du knäböjer framför din käresta på en offentlig plats. Och viktigast av allt, kolla först att hon verkligen vill gifta sig!

Advertisement