Hon spenderar 1000 dollar på sin brudklänning och bestämmer sig för att ha den på sig även när hon handlar

av sofia

09 December 2022

Hon spenderar 1000 dollar på sin brudklänning och bestämmer sig för att ha den på sig även när hon handlar
Advertisement

Bröllopsklänningen är ett av de köp som man gör en gång i livet – eller åtminstone, så borde det vara i teorin – och som man tyvärr riskerar att bära bara vid ett enda tillfället. Kostnaden för en brudklänning är inte liten och även om man försöker spara pengar är det väldigt svårt att hitta "rätt klänning, rätt storlek och som passar perfekt". Och vem vill inte ha den perfekta klänningen för en sådan speciell dag? Tammy Hall, 43 år gammal, gift med dirigenten Karen Frost, bestämde sig för att hon inte skulle slösa bort sin vackra brudklänning och bestämde sig för att bära den... även till vardags! Å andra sidan, efter att ha spenderat mer än 1000 euro på en klänning, skulle inte även du vilja visa upp den lite oftare också?

Advertisement

Woman wears wedding dress everywhere for a year Determined to get her money’s worth out of the wedding dressed she...

Pubblicato da Localafrican reality su Sabato 5 ottobre 2019

Den budgetmedvetna och hållbara livsstilsförespråkaren Tammy Hall bar sin skräddarsydda spetsklänning på sitt bröllop 2018. Under ett helt år innan den stora dagen hade kvinnan inte köpt några kläder eller nya skor, för att spara pengar och, när det var dags att välja klänning funderade hon mycket över det faktum att hon kanske var på väg att spendera för mycket.

"Till slut bestämde jag mig för att om jag valde en så dyr brudklänning skulle jag se till att jag bar den om och om igen", sa Tammy och avslöjade sin plan. "Jag har burit den för att göra saker som att spela basket, fiska och till och med klättra upp för en lerfylld krater", tillade hon.

Advertisement

Hon spenderade precis som många andra en ansenlig summa på en enda klänning och av den anledningen bestämde hon sig till och med för att gå och handla i den. Tammy har faktiskt filmats i olika situationer iklädd sin brudklänning: på tåget, på gymmet, på ett sportevenemang... kort sagt, överallt!

"Klänningen kostade runt 1800 dollar (985 £) totalt," sa hon. "Jag träffade skräddaren för första gången ungefär fyra månader före bröllopet, och kanske 20 gånger efter det," sa Tammy och förklarade hur hon försökte skräddarsy en klänning för att passa just henne. Hon sa också att vetskapen om att hon skulle bära klänningen till vardags inte påverkade hennes val: "Folk trodde att jag skulle välja något som var "mindre brudaktigt" och mer av en vardagsklänning, men jag gjorde inte det - jag valde med hjärtat", bekräftade Tammy.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Tammy påpekade också att hon inte kände pressen att banta som många brudar innan den stora dagen och därför valde hon en klänning som passade hennes verkliga storlek.

Skulle du någonsin bära en bröllopsklänning för att möta vardagen?

Advertisement