x
Hon förlorar sin pojkvän och vill…
Den här tjejen har en överdrivet lång mage: En 56-åring föder sitt barnbarn:

Hon förlorar sin pojkvän och vill inte längre vara med på skolbalen, men hans pappa erbjuder sig att följa med henne

25 September 2022 • Av sofia
24.531
Advertisement

Varje person kommer under sitt liv att möta vackra stunder, men också smärtsamma sådana. Det är just i de stunderna som du behöver all kärlek och omtanke du kan få från dina nära och kära samt deras närhet. Endast på detta sätt kan även den största smärtan dämpas, övervinnas och man kan på något sätt börja leva igen.

Tjejen vi nu vill berätta om hamnade i en liknande situation. En 18-åring som efter bara ett års förlovning tvingades ta itu med förlusten av sin pojkvän, men låt oss berätta närmare vad som hände.

via: CBS 58

Kaylee Suders är en tjej från Pennsylvania som under sina gymnasieår hade träffat Carter Brown som var jämnårig med henne. Starka känslor föddes omedelbart mellan dem, men under 3 år förblev de enbart vänner, tills kärleken segrade och de bestämde sig för att bli ett par. Ett ungt, lyckligt och bekymmerslöst förhållande som tyvärr avbröts på ett mycket drastiskt sätt på grund av att killen avled vid bara 21-års ålder.

För den 18-åriga tjejen och för killens familj var det ett hårt slag, men trots allt måste ju livet gå vidare och det är viktigt att man gör allt för att detta ska hända. Med detta i åtanke, om än med smärta i hjärtat, bestämde sig Carters pappa, Robert Brown, för att göra en vacker gest mot Kaylee. Det var hennes sista år i skolan och hon hade planerat tillsammans med sin pojkvän att gå på balen tillsammans, men ödet hade andra planer... För att inte låta den unga kvinnan missa ett tillfälle att roa sig, dansa och känna sig som en sagoprinsessa gjorde Robert något väldigt betydelsefullt.

Mannen, som arbetade som lärare på tjejens skola och visste att balen närmade sig, föreslog att han kunde följa henne dit. Chockad, förvånad och glad, kunde tjejen inte låta bli att tacka ja och det var en mycket rörande stund. Kaylee sa att hon var mycket tacksam mot sin pojkväns familj för hur de betett sig mot henne, för den tillgivenhet de visade och för att de inte "uteslutit" henne när Carter gick bort. Ord som delades av den unga kvinnans mamma, Christina Nichols.

Bilderna från evenemanget delades sedan av Carters mamma på sociala medier, åtföljda av dessa ord: "Jag lägger till detta till skälen till varför jag är kär i min man. Eftersom vår son inte längre kunde följa med Kaylee till balen, erbjöd han sig att ersätta honom".

Advertisement

En kärleksfull gest för både flickan och sonen, för att inte tala om att för dessa föräldrar, särskilt Robert, var det ett sätt att ta sig ut ur mörkret som skapats runt dem och återigen, om än bara för några ögonblick, le.

Vi hoppas av hela vårt hjärta att glädjen i dessa stunder kan följa med dem under andra ögonblick av deras framtida liv och att Kaylee får en mycket lugnare framtid.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack