x
De sätter sig rakt framför hennes…
Han tappar ringen som hans mamma gett honom i födelsedagspresent: 54 år senare hittar han den mitt i en jordgubbsodling Föräldrarna jagar iväg hans gravida flickvän utan att han vet om det och när de försöker ta upp kontakten igen förlåter han dem inte

De sätter sig rakt framför hennes parasoll så hon lockar dit kråkor med hjälp av smulor och lyckas få dem att flytta på sig

20 September 2022 • Av sofia
897
Advertisement

Hur skönt är det att gå till havet och hitta plats på första raden, alldeles intill strandlinjen? Det finns naturligtvis många människor som föredrar en trevlig plats med utsikt över vågorna när det är dags att spendera en dag på stranden. Det är också sant att du inte alltid har turen att komma först och följaktligen måste du anpassa dig till den situation du hamnar i. Men när du lyckas är tillfredsställelsen maximal: ingenting kan förstöra det ögonblicket, om inte ... ett par som bestämmer sig för att sätta sig precis framför dina solstolar! Frågan uppstår naturligt: men av alla platser de kunde välja på hela stranden, var de tvungna att komma och sätta sig just här?

Den kvinnliga huvudpersonen i den här berättelsen, som befann sig i en liknande situation, bestämde sig för att agera genom vad som enligt henne var ett smart drag, men som fick användarna att diskutera.


Madison Gooch lade upp en video på TikTok där hon visar hur ett äldre par placerade sig mitt framför en liten familjs parasoll som verkade ha för avsikt att njuta av en vacker dag på stranden. Den som skriver och publicerar på TikTok verkar vara dottern till den kvinnliga huvudpersonen i videon, eftersom det i hennes inlägg tydligt står: "En hel strand tillgänglig och det här paret väljer att sätta sig precis framför oss". Kvinnan, som var mycket missnöjd med situationen, hade lyckats få en plats på första raden på stranden och bestämde sig därför för att vidta åtgärder för att få bort de "irriterande" grannarna. Efter att ha mosat en näve chips begav sig kvinnan mot havet och utan att låta någon märka det kastade hon smulorna bakom paret som satt på sina små solstolar. Det tog inte lång tid innan en hel drös med fåglar omringade paret och försökte äta upp alla smulor som var utspridda runt omkring dem.

Flocken av hungriga fåglar tvingade paret att resa sig och gå – precis den reaktion Madisons mamma ville uppnå. Kvinnans gest fick dock blandade reationer av användarna: det finns de som berömde hennes uppfinningsrikedom och de som istället ansåg att det var överflödigt att få paret att flytta på sig med en handling som även kunde innebära vissa risker, särskilt eftersom det fanns en hel strand tillgänglig. "Det var ingen smart sak att göra", lyder kommentarerna, "kunde du inte bara gå fram och be dem flytta någon annanstans eller gå lite längre bort, eftersom det är en allmän strand".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack