x
En farmor firar sin 84-års dag på…
En kille med en fattig bakgrund lyckas ta 3 examina och står på listan för bästa student i världen Det här paret hittade ett sätt för att spara en massa pengar på sitt bröllop:

En farmor firar sin 84-års dag på sin favoritrestaurang och blir alldeles rörd när servitriserna gratulerar henne

20 September 2022 • Av sofia
8.381
Advertisement

Alltför ofta lämnas äldre människor åt sidan eller förvisas till något äldreboende, utan möjlighet att interagera så mycket som de skulle vilja med de människor de bryr sig om. Att äldre människor tillbringar sina dagar i ensamhet är något som bör förhindras så mycket som möjligt, särskilt vid speciella tillfällen som födelsedagar eller julfirande. Även om många är ensamma året runt, är det just vid dessa tillfällen som ensamheten tynger människor lite mer än vanligt. Ändå skulle det inte krävas särskilt mycket för att göra en gammal kvinna som Rosie lycklig.


Farmorn som har huvudrollen i den här videon togs till sin favoritrestaurang, ett Texas steakhouse, för att fira sin födelsedag. Kvinnans barnbarn filmade en mycket söt scen under deras älskade farmors födelsedagslunch. Den äldre kvinnan förväntade sig inte att någon annan än hennes barnbarn skulle önska henne grattis på födelsedagen, men servitriserna på restaurangen fick henne att tänka om. Under måltiden kan man faktiskt höra en servitris som tydligt tillkännager Rosies 84-årsdag och bjuder in alla andra servitörer och de närvarande i rummet att gratulera henne. Medan Rosie fortfarande inte verkar ha insett vad som händer, skriker de närvarande "yu-uuh" i kör. Vid det laget kan Rosie inte hålla tillbaka känslorna längre och brister ut i glädjetårar fyllda av tacksamhet.

Ofta krävs det väldigt lite för att göra någon glad och den här söta scenen bevisar det verkligen. Videon som lades upp på TikTok har fått mer än en miljon besökare och vi är verkligen inte förvånade över denna framgång. Det är verkligen bra för hjärtat att se en söt farmor bli rörd av att höra ett gäng främlingar gratulera henne på födelsedagen. Rosie kunde inte ha önskat sig en bättre födelsedag än så, på sin favoritrestaurang, med sina barnbarn och all denna värme från personalen på ett ställe som hon har besökt under många år som en riktig stamkund.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack