x
En pappa undrar om det är normalt att…
Pappan avlider och hennes man överraskar henne genom att fixa till bilen som pappan lämnat efter sig i arv Den här kvinnan arresterades på sin 100-års dag:

En pappa undrar om det är normalt att hans 11-åriga barn som är tvillingar fortfarande duschar tillsammans

17 September 2022 • Av sofia
2.016
Advertisement

Många föräldrar försöker spara dyrbar tid när det handlar om att utföra dagliga handlingar som rör hemmet eller barnen, särskilt när det gäller små barn. Till exempel är det inte ovanligt att mamma och pappa badar sina barn i samma badkar: det är objektivt sett bekvämare och säkrare, eftersom man kan hålla koll på båda samtidigt och dessutom sparar tid genom att inte behöva tappa upp ett andra bad. Allt detta är helt normalt och ganska vanligt, åtminstone så länge som barnen är väldigt små och mer eller mindre i samma ålder - tvillingar är ett klassiskt exempel. Men när är det dags att sluta med denna vana? En pappa frågade Reddit-användare om råd efter det att han fått reda på något som gjorde honom chockad.

via: Reddit

En pappa berättade på Reddit att han fått reda på att hans 11-åriga barn, en pojke och en flicka, fortfarande badade tillsammans, precis som de gjorde när de bara var några månader gamla. Mannen förklarade att han var oerhört tacksam för att ha fått detta underbara tvillingpar tillsammans med sin fru, och att de en gång i tiden brukade bada dem samtidigt, för att spara tid. Men nu har saker och ting förändrats: "De är på väg att nå puberteten (de fyllde precis 11 förra månaden) och jag tycker inte att de borde göra det längre. Det är inte normalt att tonåringar tar ett bad tillsammans, även om de är tvillingar" hävdar pappan. Pappan, som känner sig orolig över situationen, förklarade att när han var barn duschade han aldrig med sina föräldrar och anser att man inte bör göra det. Det faktum att hans barn fortfarande badar tillsammans vid 11-års ålder gör honom ännu mer obekväm.

Dessutom förklarade mannen att förutom att bada tillsammans är hans barn bokstavligen alltid tillsammans: de är i varandras rum, hemma jagar de alltid och kramar varandra, och när de är ute håller de varandra i handen. Även om de är tvillingar och naturligtvis delar ett speciellt band, hade pappan delat sina tvivel och bekymmer med sin fru. Kvinnan höll dock inte med sin man särskilt mycket: "De har gjort det hela livet, de är bara barn och de är bror och syster, vad är problemet?".

Kan du förstå pappans oro eller håller du mer med om mammans resonemang? Skriv din åsikt i kommentarerna.

Tags: WtfFamiljBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack