x
En 46-åring med små chanser att bli…
En fattig pojke har inte råd med ett fotbollsalbum så han ritar ett eget En arbetande ensamstående mamma tar med sig sin 8 månader gamla dotter när hon tar examen (+VIDEO)

En 46-åring med små chanser att bli gravid föder trillingar på naturlig väg

15 September 2022 • Av sofia
4.325
Advertisement

Att få barn är förvisso en lycklig händelse, men det är inte alltid en lätt sak. Ofta tvingas många människor ge upp drömmen om att kunna bli föräldrar eller önskan att kunna ge en lillebror eller syster till deras barn. Men ibland kan livet verkligen överraska oss.

En 46-årig kvinna som bor i Utah - USA - är väl medveten om detta, då hon fick enäggstrillingar efter det att läkarna i flera år sagt till henne att hon inte skulle kunna få fler barn. Låt oss få berätta hennes historia.

via: People

Audrey Tiberius sa att hon trodde att hon inte längre kunde bli gravid efter upprepade misslyckade försök. Kvinnan bestämde sig faktiskt för att söka hjälp på en lång resa för att kunna bli mamma igen, men i början gav allt detta inga resultat. Men hon höll fast vid sin dröm och slutade inte tro på den.

"Jag har bett och bett i fem långa år för att få fler barn eftersom jag alltid har velat ha en väldigt stor familj... Jag skulle ha velat ha minst sju, det var min största önskan. 7 är mitt nummer och jag lyckades äntligen... Nu när de är med mig känner jag att mitt liv är komplett med mina söta bebisar" berättar hon.

Audrey och hennes man Tyler välkomnade trillingarna Sky, River och Bay efter en helt naturlig graviditet. Nu har Audrey de sju barn som hon alltid velat ha. Före dem kom faktiskt Marcus, 13, James, 11, Christian, 9 och Max, 7.

Kvinnan berättar också att hon pratat med en statistiker, som berättade för henne att chansen att få enäggstrillingar i hennes ålder var nästan obefintlig. "Enligt de flesta experter är oddsen att få enäggstrillingar en på 200 miljoner födslar. Statistikern jag vände mig till förklarade för mig att oddsen för att en 46-åring ska få enäggstrillingar är 1 på 20 miljarder".

Ett riktigt mirakel, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack