x
Han går hem till sin föredetta fru…
Den här mamman förbereder 426 måltider för hela familjen: En 2-årig pojke med cerebral pares ser havet för första gången och blir alldeles tagen (+VIDEO)

Han går hem till sin föredetta fru och upptäcker att det bara finns mat för dottern och att kylen är tom så han bestämmer sig för att handla mat åt henne

14 September 2022 • Av sofia
96.204
Advertisement

Början av en relation är alltid idyllisk och full av önskningar och förhoppningar, även om de förväntningarna inte alltid uppfylls. Vi skulle alla vilja leva i ett sagoförhållande, med illusionen att det aldrig kommer att förändras och att det framför allt kommer att vara för evigt. Verkligheten är tyvärr väldigt annorlunda, speciellt om parets svårigheter inte åtgärdas på rätt sätt. Kort sagt, det finns de som bestämmer sig för att separera även efter att ha gift sig eller fått barn. Det betyder dock inte att man inte kan fortsätta ta hand om sin familj. Huvudpersonen i denna berättelse är ett tydligt exempel på detta.


Brandon Carpenter är en exemplarisk pappa och partner som har valt att inte överge sin familj trots det misslyckade förhållandet med sin partner. Brandon fick en underbar dotter med sitt ex och hans kärlek till henne är absolut ovillkorlig. När de två separerade var de väl medvetna om att de fortfarande var förenade av en djup kärlek till deras gemensamma dotter och att det är därför Brandon alltid har funnits där som pappa. Dessutom bevarade han den stora respekten gentemot sin ex-sambo, kvinnan som födde hans barn.

En dag, medan den lilla flickan var med Brandon, frågade mannens föredetta partner honom om han kunde komma hem för att hämta mediciner till dottern. Brandon tvekade inte en sekund och begav sig till exets hus för att hämta det som behövdes. Här blev han dock chockad när han upptäckte att kylen var halvtom: det fanns inget annat än några flaskor med vatten inuti. Skafferiet, å andra sidan, innehöll bara mat för deras dotter: modersmjölksersättning och olika mellanmål. I det ögonblicket insåg Brandon ännu mer hur stora uppoffringar den kvinnan gjorde för sitt barn: en mamma kan till och med vara utan mat men ändå se till att hennes barn inte saknar någonting.

Det var då som Brandon bestämde sig för att göra något för att hjälpa sitt ex: "Hon jobbar heltid och tar sedan hand om min dotter. Hon betalar hyran och alla räkningar plus bilen", skrev mannen på Facebook. "Jag gick och handlade idag för att se till att hon hade mat de närmaste veckorna. Bara för att vi inte är tillsammans längre betyder det inte att jag inte kan ta hand om henne om hon behöver det." En gest som många människor som läste inlägget blev väldigt imponerade av.

"Om min dotters mamma mår bra så vet jag att hon tar hand om min dotter efter bästa förmåga och det gör mig lycklig. Vissa av er kanske tycker att jag bara ska betala för min dotters utgifter, men det resonemanget är barnsligt. Det är dags att växa upp och ta ansvar för alla aspekter av livet!" avslutade Brandon inlägget och fick virtuellt stöd från många människor som delade hans tankar.

Håller du med?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack