x
En blivande brud utesluter alla över…
En familj renoverar sitt kök och under arbetets gång hittar de en dold skatt under golvet som är värd över 3 miljoner kronor En 18-åring som inte kan läsa eller skriva klarar universitetstestet och blir antagen med högsta betyg

En blivande brud utesluter alla över 70 från gästlistan: "De skulle kunna förstöra ceremonin"

22 September 2022 • Av sofia
724
Advertisement

Bröllopsdagen är en unik händelse för ett par som bestämmer sig för att lova varandra evig kärlek och av denna anledning tenderar vi att göra den praktiskt taget perfekt i minsta detalj. Den svåraste sitautionen att lösa är förvisso gästlistan, ofta orsak till riktiga familjefejder för att man inte har bjudit in en viss familjemedlem snarare än en annan.

En blivande brud bestämde sig dock för att utesluta alla personer över 70 år från bröllopet för att "inte bli störd", vilket orsakade kaos i familjen. Låt oss kika närmare på vad som hände.

via: Reddit

"Jag ska gifta mig med min fästman till hösten och vi håller på att planera bröllopet. Vi har båda stora familjer, så vi försöker komma på hur vi ska anpassa gästlistan efter vår budget. Våra morföräldrar är alla över 80 och hans mormor glömmer vilka folk är, vet ofta inte var hon är och ibland börjar hon gråta eller skrika slumpmässigt och det är verkligen deprimerande", förklarade den blivande bruden.

Kvinnan tillade att hennes morföräldrar också behöver mycket omsorg och uppmärksamhet och av den anledningen sa hon att hon var orolig över deras eventuella närvaro på bröllopet: "Jag vill inte att allt detta ska förstöra vår stora dag. Jag vill inte att hans mormor ska skrika eller gråta, göra oväsen under ceremonin eller att min farfar behöver hjälp och att det blir en stor distraktion: Jag känner att folk kommer att ägna väldigt mycket uppmärksamhet åt dem istället för bröllopet och brudparet. "

Därav det drastiska beslutet: "Så min fästman och jag har bestämt att vi inte vill bjuda in någon släkting som är över 70 och vi har gjort det till en allmän regel så att det är rättvist för alla. Jag tror att de skulle bli uttråkade och känna sig mer bekväma hemma, och det är en möjlighet för deras vårdgivare att umgås, koppla av och ha kul utan att behöva oroa sig för vårdansvaret för kvällen. Min fästman håller med, men resten av min familj är upprörd. Tycker ni att jag gör fel?", frågade kvinnan på nätet.

Många användare kritiserade hårt brudens beslut. "Om min kusin eller min bror gifte sig och försökte göra så här, skulle jag till 100 % skippa deras bröllop, ta ut mina morföräldrar på middag eller något och övertyga mina andra familjemedlemmar att göra detsamma." kommenterade en användare.

Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack