En kvinna bestämmer sig för att göra pedikyr och vägrar sluta trots att kontrollanterna säger till henne

av sofia

03 Oktober 2022

En kvinna bestämmer sig för att göra pedikyr och vägrar sluta trots att kontrollanterna säger till henne
Advertisement

Även om vi vet att vissa människor inte har några gränser har vi ändå svårt att tro våra ögon när vi stöter på vissa bisarra och pinsamma situationer. Du kommer förmodligen att bli lika chockad och äcklad som vi av scenen som filmades av passageraren på ett tåg som tillsammans med andra människor var tvungen att bevittna något både ovanligt och obehagligt: ​​en kvinna som gör pedikyr på tåget. Det är en situation bortom all fantasi, som har fått många passagerare att klaga och som har bidragit till att bekräfta övertygelsen om ​​att världen är full av oförskämda människor. Hur skulle du ha reagerat på en sådan sak?

via TikTok / tairoberts98

Advertisement
TikTok / tairoberts98

TikTok / tairoberts98

En dam filmades medan hon på en tågresa på fullaste allvar började fila sina fötter med en fotfil. Kvinnan använde en näsduk för att hindra tårna från att vila på tågets smutsiga golv, men inte för att fånga upp de torra hudbitarna som föll från hälen medan hon filade. Okej, kvinnan kanske hade lite bråttom den dagen och hade kanske inte hunnit ägna sig åt sina fötter, men detta verkar inte vara en bra anledning till att göra det på tåget, inför alla, och om man dessutom smutsar ner.

Det dröjde inte länge förrän de andra resenärerna började klaga. En person bad henne vänligen att sluta, men kvinnan vägrade och fortsatte med sin morgonpedikyr. Vid det laget var passagerarna tvungna att vända sig till tågpersonalen i hopp om att stoppa kvinnan från att fortsätta fila sina fötter.

Advertisement
TikTok / tairoberts98

TikTok / tairoberts98

Videon nådde snabbt tusentals visningar tack vare dess bisarra innehåll och nästan alla de som såg den kommenterade hur äckligt det var: "Jag förstår inte varför folk måste göra dessa saker på tåg och bussar i London", skrev en användare, medan en annan tillade: "Hon hade till och med lagt en näsduk under naglarna, men lade inget på marken där alla hudrester föll." Vissa har kommenterat hur ironiskt det är att bära en skyddsmask och samtidigt göra en pedikyr på tåget. En konduktör fick till slut ingripa för att be kvinnan att sluta och ta på sig skorna igen.

Vad skulle du ha gjort om hon hade suttit bredvid dig på tåget?

Advertisement