x
Han promenerar med sin hund i famnen…
Det är hennes sons första skoldag och som mamma lyckas hon inte hålla tillbaka tårarna Hon är 18 år och jobbar på en byggarbetsplats med sin pappa och har blivit döpt till

Han promenerar med sin hund i famnen som att det var ett barn medan hans lilla son får gå

08 September 2022 • Av sofia
5.962
Advertisement

På senare tid har fler och fler människor insett att husdjur är mycket mer än bara sällskap, de är riktiga familjemedlemmar och som sådana bör de älskas och respekteras. Vissa lyckas ta denna lärdom till nästa nivå och ge sina fyrbenta vänner mycket omtanke, ofta på ett moderligt (eller faderligt) sätt som är mycket gulligt att se.

Ett exempel på detta är den senaste videon av en pappa som går med sin son och hund, som omedelbart blev viral på TikTok.


En dag som alla andra bevittnade några bilister som väntade vid rödljuset en något ovanlig scen: en Pitbull som gick nerför gatan i ägarens armar, som om det vore hans barn. Valpen var glad över att bli buren i famnen, medan mannen under tiden höll sin son i handen, som följde honom till fots.

Scenen lämnade garanterat inte de förbipasserande likgiltiga, i själva verket kunde en av dem inte motstå frestelsen att ta fram smarttelefonen och spela in vad som hände. Videon lades upp på TikTok med följande ironiska bildtext: "När du prioriterar din hund, inte ditt barn". Videon nådde snabbt tusentals visningar och kommentarer.

Händelsen ägde rum i ett kvarter i Mexico City: hunden var inte i koppel, så man kan anta att ägaren bestämde sig för att bära den i sina armar för att förhindra att den skulle krocka med människor som gick förbi eller bli rädd. En annan teori är att hunden inte mådde särskilt bra och att detta hindrade den från att gå själv, eller helt enkelt för att förhindra brännskador på grund av den höga temperaturen på asfalten.

Just därför beundrade majoriteten av användarna pappans gest, som verkligen inte försummade sin son och istället tog honom i handen för att hindra honom från att gå vilse. "Det är inte en fråga om prioriteringar, det kallas empati, jag skulle göra detsamma, även mina valpar tillhör familjen", kommenterade en kvinna.

Vad tycker du?

Tags: HundarBarnFamilj
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack