Hennes man har inte råd att köpa en citruspress så hon ställer till med en scen på mataffären för att få en

sofia

13 September 2022

Hennes man har inte råd att köpa en citruspress så hon ställer till med en scen på mataffären för att få en
Advertisement

Livet som gift har sina upp- och nedgångar, detta vet vi mycket väl. Det finns människor som lyckas hitta den rätta balansen, begränsar antalet onödiga diskussioner och missförstånd så mycket som möjligt, medan sedan finns det även de som inte verkar kunna blunda för någonting och där varje litet problem utgör ett oöverstigligt hinder.

De två personerna som är huvudpersoner i historien vi nu ska berätta för dig, vet något om saken. Två unga människor som, gått för att handla i mataffären, hamnade i en het diskussion om en "hushållsfråga": att köpa en juicepress eller inte? Låt oss berätta vad som hände och vem som i slutändan fick sin vilja igenom.

via Unitel

Advertisement
ladypreciosbajos.mx/Tik Tok

ladypreciosbajos.mx/Tik Tok

I en video publicerad på Tik Tok av användaren @ ladypreciosbajos.mx, ser man ett ungt par framför en hylla i mataffären. Dessa två personer, som till en början är mycket lugna, blir sedan upprörda på mycket kort tid eftersom de inte kommer överens om köpet av en apparat. Även om hon är väldigt övertygad om att hon vill ha en juicepress till ett oslagbart pris, hävdar han att han inte kan köpa den just nu på grund av brist på pengar och föreslår att de kommer tillbaka i helgen för att göra köpet. Vilket dock inte accepterades av hans flickvän.

Bilderna i klippet visar hur hon blir vansinnig och hävdar att hon behöver den apparaten omedelbart. Det hennes man säger verkar inte tjäna någonting till och han lyckas på inget sätt övertyga henne. Det fortsätter med att hon lägger föremålet i vagnen och att han ställer tillbaka det på hyllan och minuterna går utan att någon lösning verkar hittas och de blir mer och mer upprörda båda två. "Vi har precis gift oss och du kan inte ens köpa det jag ber dig om? - säger kvinnan med ett väldigt högt tonfall - Hitta pengarna på något sätt, men köp den här juicepressen".

Advertisement
ladypreciosbajos.mx/Tik Tok

ladypreciosbajos.mx/Tik Tok

Ett riktigt utbrott som pågick i flera minuter och denna kvinna stod bokstavligen och stampade i golvet. Efter den långa diskussionen och mannens försök att få henne att förstå att det inte var rätt tillfälle att spendera de pengarna, fick hon tillslut som hon ville och gick till kassan med sin "vinnarpokal" i handen, nöjd över segern.

Självklart spreds denna video snabbt på webben, med ett mycket stort antal visningar och kommentarer. Många användare har ställt sig på mannens sida och "klandrat" henne för hennes beteende. Enligt dessa människor skulle det ha varit fel av kvinnan att kräva köpet och framför allt tycka att hennes man var skyldig att tillfredsställa hennes önskningar på alla tänkbara sätt.

Vad tycker du? Hade hon rätt att bete sig som hon gjorde eller borde hon ha lyssnat på sin man och kommit tillbaka vid ett senare tillfälle för att köpa juicepressen?

Advertisement