De spelar på lotto ihop och vinner en stor summa pengar, men flickvännen tar alla pengar och lämnar honom

av sofia

10 September 2022

De spelar på lotto ihop och vinner en stor summa pengar, men flickvännen tar alla pengar och lämnar honom
Advertisement

Det sägs att kärleken är blind, inte har någon ålder, inte tittar på pengar eller fysiskt utseende. När den blomstrar är det en underbar känsla och det verkar som att allt är perfekt. När det kommer till ett slut, kommer dock tidigare defekter och agg omedelbart fram i ljuset, vilket visar de negativa aspekterna av den nu före detta partnern.

Kirk Stevens, som nyligen har separerat från sin flickvän Laura Hoyle, vet något om den saken. Paret hade bestämt sig för att köpa ett vackert hus i Nottingham i England efter att ha vunnit jackpotten på det nationella lotteriet och plockat hem nästan 12 000 € i månaden under de kommande 30 åren, men något gick fel. Låt oss kika på vad som hände.

via DailyMail

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Kirk sa att Laura aldrig hade betalat ett öre av hyran i lägenheten de bodde i och att paret brukade spela ca 30 euro på lotteriet varje vecka. Mannen förklarade att han hade gjort en pakt med Laura: om de vann skulle de ha delat vinsten lika. En dag upptäckte Laura att hon hade vunnit den månatliga jackpotten på 12 000 euro månaden i 30 år. Entusiastisk över vinsten köpte hon en Porsche Cayenne och letade genast efter ett lyxigare hus att flytta till med Kirk.

Dessutom betalade hon 1 200 euro i månaden till sin pojkvän för att uppmuntra honom att ta sin magisterexamen efter sin ingenjörsexamen. Ett år senare började det dock gå fel mellan Laura och Kirk. Mannen sa att kvinnan började ha en snobbig attityd och de bråkade ofta. Under tiden hade de lagt handpenning på ett hus på en halv miljon euro. Efter mycket diskussion och åtaliga försök att fixa sina problem gjorde de slut.

Laura flyttade in i den nya lyxlägenheten själv och tog hela prispotten, som hon anser att hon har full rätt till. Kirk tycker att de båda var vinnare, även om biljetten köptes i Lauras namn: "Hon tog allt. Hon vill dessutom ha våra två hundar", berättar han.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"När det stod klart att vi inte skulle lösa situationen på fredlig väg frågade jag henne: Hur gör vi med vår lotterivinst? Hon svarade: Den är inte vår, den är min. Hon sa tydligt till mig att hon inte tänkte dela pengarna med mig. Fram till separationen betalade Laura mig 1 200 euro i månaden, men det slutade när hon flyttade ut. Hon påstod att det var en "hyra" och att hon inte skulle betala den nu när hon var borta" berättar Kirk.

Mannen försökte insistera på att en del av vinsten var hans, men eftersom de två inte var gifta och biljetten köptes i Lauras namn har han inte rätt till någonting. En historia med ett bittert slut som han bestämde sig för att dela för att "varna" alla kärlekspar som inte bryr sig om den ekonomiska aspekten i deras relation med en annan person: "Gör inte samma misstag som jag gjorde".

Vad tycker du om saken?

Advertisement