Grannarna ber jämt och ständigt om att få använda poolen: "De kan ju inte bara komma in hos oss när de vill"

sofia

17 Juni 2022

Grannarna ber jämt och ständigt om att få använda poolen: "De kan ju inte bara komma in hos oss när de vill"
Advertisement

Precis som med familjen kan vi inte välja våra grannar. Om vi ​​har tur är de fantastiska människor som bor nära oss och med vilka vi till och med kan skapa varaktiga vänskapsrelationer. Men när så inte är fallet kan upprymdheten över att flytta till ett nytt hem snabbt dämpas av människor som har för avsikt att kränka vår rätt till sinnesfrid.

Användaren som är känd under smeknamnet No_Material_4161 vet något om saken: kvinnan vände sig till människor på Reddit för att berätta om sin upplevelse efter att ha köpt ett hus med pool tillsammans med sin man. Paret njöt av sitt nya hem genom att arrangera grillfester och bjuda hem folk för att bada tillsammans i poolen i trädgården. Men de upptäckte snart att de inte var de enda som ville bada.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

Grannarna i tre av de omgivande husen hade faktiskt haft ett mycket märkligt samtal med de nya ägarna om deras förväntningar angående tillgången till poolen under helgens trädgårdsfester och till sommaren. Tydligen hade de tidigare husägarna haft barn som var vänner med barnen i grannskapet. Tillsammans med de vuxna hade de haft tillgång till poolen när de ville. Grinden var alltid öppen och grannarna hade till och med sina uppblåsbara leksaker nära till hands. Dessutom hade de gått med på att betala för underhållet av poolen.

"Vi har förklarat för dem att vi är ganska reserverade människor, att vi tycker att vårt personliga utrymme är viktigt och att vi inte kan tillåta grannarna att ha tillgång till vår trädgård när de vill. När någon av oss är utomhus, frågar de oss hela tiden och försöker sälja idén om att de borde få ha tillgång till trädgården. De erbjöd oss ​​pengar, delade underhållskostnader och så vidare", berättar användaren.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

Tyvärr accepterade dessa familjer inte "nej" som svar, och började be paret om att få använda poolen nästan varje dag. Tillslut blev kvinnan irriterad och bad dem vänligt men bestämt att inte längre ta upp det ämnet, eftersom hon inte tänker ändra sig. Trots att hon varit mycket tydlig slutade grannarna inte att tjata och paret tappade tillslut tålamodet. "Igår kväll hade vi fest och medan jag visade trädgården för min kompis kom min granne fram och pratade om hur trevligt det måste vara att bli bjuden och att kunna få bada i poolen. Och jag sa till henne: "Kan du gå nu? Vi har faktist fest!'", sa kvinnan. Hon tvivlade dock på huruvida hennes reaktion hade varit överdriven och bad om råd från människor på nätet.

De som läste inlägget ställde sig på de nya ägarnas sida och hävdade att "Det är er rättighet att hålla trädgårdsgrinden stängd. Det är dessutom ett stort ansvar att låta en grind stå öppen så att alla har tillgång. Vad skulle hända om ett barn drunknade i poolen? Ansvaret skulle ju falla på er. Håll ut, jag skulle göra detsamma. Lycka till!" skrev en användare.

Vad tycker du om saken?

Advertisement