Brandkåren sjunger "Ja må du leva" för en 93-årig kvinna: de befann sig hemma hos henne på grund av en kastrull som börjat brinna

sofia

26 Juni 2022

Brandkåren sjunger
Advertisement

I livet kan det hända att det från händelser som inte precis är trevliga uppstår behagliga och om man så vill även rörande situationer. Små incidenter som förvandlas till en chans att vara tillsammans med andra och som för dem som får uppleva det fyller hjärtat med glädje. Lite som det som hände med en 93-årig kvinna som på grund av en kastrull som bokstavligen började brinna fick fira sin födelsedag tillsammans med tre vänliga brandmän.

Låt oss ta reda på exakt vad som hände denna söta lilla mormor och hennes nya vänner som var brandmän.

via Herald Sun

Advertisement

Smithfield Fire Department/Facebook

På sin 93:e födelsedag fick Ms. Geraldine från Smithfield, North Carolina uppleva två speciella händelser, den ena var trevlig och de andra lite mindre. Kvinnan befann sig i sitt hus och skulle laga lunch så hon satte en kastrull på spisen och gick sedan ut i trädgården för att ta hand om sina växter.

Ett ögonblick senare insåg kvinnan att något var fel eftersom ett rökmoln kom ut ur huset som inte bådade gott. Efter att ha ringt brandkåren väntade kvinnan utanför huset på att de skulle ingripa. Lyckligtvis var den enda orsaken till den stora rökmängden den brända kastrullen och förutom att den nu inte längre gick att använda hade det inte skett några andra skador i huset.

Det positiva med brandmännens ingripande är kopplat till kvinnans födelsedag. Just den dagen fyllde Geraldine 93 år och när de fick reda på det ville de hylla henne med en "gåva". Vid ingången till villan sjöng de den klassiska födelsedagssången och firade henne så gott de kunde under de omständigheterna.

Pxhere - Not the actual photo

Ögonblicket filmades av brandmännen själva och lades ut på kårens Facebooksida för att dela denna söta stund med resten av världen. Den äldre kvinnan fick, utan att veta om det, åtskilliga meddelanden om gratulationer på sin födelsedag.

Ett rörande ögonblick som återigen visar hur även den minsta lilla gest kan vara väldigt viktig för att förbättra en människas liv och bjuda på ett leende och lite avkoppling. I det här specifika fallet behövde fru Geraldine bara någon som kunde kontrollera röken i huset, men att dessutom ha fått denna överraskning på sin födelsedag måste ha varit ganska kul, håller du inte med?

Advertisement