x
Hon skiljer sig från sin man efter…
Hon är 48 år och han är 25: En 89-åring tvingas lämna sitt hem efter att ha fått brev från banken, men grannarna överraskar henne genom att köpa det åt henne

Hon skiljer sig från sin man efter att ha blivit kär i sin 23-åriga styvson och nu är hon gravid med deras andra barn

15 Oktober 2022 • Av sofia
9.589
Advertisement

Man kan visserligen inte styra över sitt hjärta, men förhållandet mellan Marina Balmasheva, en välkänd rysk influencer, och hennes styvson Vladimir Shavyrin har gett upphov till stark kritik och kontroverser. Å andra sidan händer det inte varje dag att man får höra sådana här historier: den 37-åriga ryssen skilde sig från sin man Alexey, för att börja ett nytt liv med sin styvson Vladimir. Han och Marina har redan fått en dotter och tvekade inte med att tillkännage sin andra graviditet för hela världen. Marinas första man är förstås inte alls nöjd med hur den här historien slutade.

via: Mirror

Marina Balmasheva blev känd på Instagram för att ha delat sin hälsoresa i ett försök att gå ner i vikt. Kvinnan har idag mer än 600 000 följare, men det som gjorde henne ännu mer känd var hennes oväntade förhållande med sin 23-årige styvson, Vladimir Shavyrin. Marina och Alexey, 47, hade adopterat fem barn efter att de gifte sig, men nu verkar familjen ha splittrats för alltid. Efter att ha upptäckt kärleken till Vladimir skrev Marina på skilsmässopapperen, redo att börja ett nytt liv med sin unga partner. Marinas exman hävdar att förhållandet med hennes son föddes medan de tre bodde under samma tak, men kvinnan är inte av samma åsikt.

Vladimir och Marina har redan fått en dotter som heter Olga, och den 10:e augusti 2022 avslöjade influencern att hon var gravid för andra gången på Instagram. Som du säkert kan föreställa dig råder det ingen brist på kritik mot denna kvinna, många råder henne till exempel att börja sminka sig ordentligt med tanke på den stora åldersskillnaden mellan henne och Vladimir.

Marina har alltid lidit av sitt utseende, så pass mycket att hon i sitt hemland är känd just för att ha radikalt förändrat sin kropp och gått ner nästan 50 kilo. Ändå hävdar kvinnan att Vladimir älskar henne för den hon verkligen är och att det var hennes personlighet som förförde honom. Det bör dock noteras att Marina lät Vladimir skriva på ett äktenskapsförord, som en försiktighetsåtgärd, ifall även detta andra äktenskap skulle sluta med skilsmässa. Är detta äkta kärlek eller inte? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack