"Min syster har satt upp absurda regler för sitt bröllop och kommer att skicka hem de som inte följer dem, så jag har bestämt mig för att inte gå dit!

av sofia

15 Oktober 2022

"Min syster har satt upp absurda regler för sitt bröllop och kommer att skicka hem de som inte följer dem, så jag har bestämt mig för att inte gå dit!
Advertisement

Ett bröllop är en händelse full av känslor. Även om det är känt för att vara "den bästa dagen" i ett pars liv, kan det vara mycket svårt att organisera den, så pass svårt att många blivande brudar får kritik för sina alltmer absurda önskemål och överdrivna reaktioner.

En man berättade i ett inlägg om sin syster och hennes speciella krav efter att ha läst e-postmeddelandet med reglerna som måste följas under hennes bröllop som hon skickat till alla gäster. Resultatet blev att han vägrade delta vid hennes bröllop.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Min syster ska gifta sig om mindre än 3 veckor. Jag har inte varit aktiv i bröllopsplaneringen eftersom jag har mitt eget liv, men enligt min mamma har det varit väldigt svårt. Min syster vill ha ett "elegant" bröllop och hon är väldigt petig. Hon, mina föräldrar och brudgummen har investerat mycket pengar i detta bröllop, för ett belopp som överstiger 50 000 euro", förklarade mannen.

Familjeproblemet uppstod från ett mejl adresserat till alla bröllopsgäster med "deltagandekraven". "En del var bara larviga, som färgen på slipsarna, men andra var helt absurda, som det faktum att ingen fick ta bilder, utom fotografen, under hela evenemanget, att inget ansiktshår är tillåtet eller att kvinnor med långt hår måste klippa det eller ha det uppsatt". Ändå var detta inte det värsta, utan listan över "gåvorkrav" verkade ta priset. Enligt mejlet var gästerna tvungna att köpa en gåva värd 300 € eller mer, annars skulle de inte beviljas inträde till bröllopet.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Jag ringde min mamma för att försäkra mig om att det inte var ett skämt och att det faktiskt var sant. Jag sa till henne att jag inte tänkte gå. Tydligen togs detta inte emot bra, för min syster blev arg och sa att jag är självisk och att jag kommer att förstöra hennes dag. Mina föräldrar håller med henne och säger att jag beter mig illa och tillade att de kommer att betala för min gåva, men jag tycker fortfarande att alla dessa regler är överdrivna", avslutade killen som bad om råd på Internet.

Användarna tog hans parti: "Hon bryr sig inte om att ha vänner och släktingar på bröllopet, hon är bara intresserad av att få ut det mesta av det, och gästerna kommer att vara där bara för att få henne att må bra. Inte bara ska du inte gå , men jag hoppas innerligt att alla andra även tackar nej till inbjudan", skrev en användare.

Vad tycker du?

Advertisement