Bruden ber sin svåger att undvika att ta med sig sin hund på bröllopet, men han struntar i det och blir utslängd.

av sofia

11 Juli 2022

Bruden ber sin svåger att undvika att ta med sig sin hund på bröllopet, men han struntar i det och blir utslängd.
Advertisement

Att organisera ditt drömbröllop är en utmanande och samtidigt spännande uppgift. Förhoppningsvis går allt smärtfritt, men ofta är det svårt att komma undan all stress som ett sådant evenemang innebär, speciellt när man försöker hantera allas förväntningar. Ändå vet alla att det vid varje bröllopsceremoni alltid kommer att finnas en eller två gäster som inte missar chansen att förstöra den efterlängtade festen. Det är just av denna anledning som en ung brud har vänt sig till Reddit för att be om råd på webben och kanske för att ta reda på om hon verkligen gjorde fel i att sparka ut sin svåger från sitt bröllop för att han inte respekterade hennes regler.

via Reddit

Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

Den unga kvinnan förklarade att hon nyligen hade gift sig och inte lyckades komma överens med sin svåger Jack, 21 år gammal. "Av någon anledning gillar han inte mig. Han har alltid varit passiv-aggressiv mot mig och har fällt hemska kommentarer om mig vid flera tillfällen. Jack har en väldigt stor schäfer som han älskar och tar med sig överallt. Det bör nämnas att hans hund är väldigt aktiv och ganska stor" berättar bruden. Mannen ville att brudparet skulle inkludera hans hund i bröllopsinbjudan, men bruden vägrade att göra det och Jack uppskattade inte "respektlösheten mot sin hund", förklarade den unga kvinnan. "Jag hatar inte hundar, jag har en Chihuahua som jag fick för 3 år sedan. Men inte ens hon (Gud välsigne henne) kan inte vara i närheten av Jacks lynniga hund", tillade hon.

På bröllopsdagen dök Jack upp med sin hund och en t-shirt där det stod "hundens pappa". Den unge mannen satte sin hund vid bordet där brudens familj satt. "Min svärmor log brett", förklarade den unga bruden. Hunden började sedan springa runt på mottagningen: "Han skällde och gjorde gästerna obekväma: jag överdriver inte, några av mina närmaste vänner var på väg att gå på grund av den" förklarade bruden.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

"Jag sa till Jack att han var tvungen att ta sin hund någon annanstans så att någon annan kunde vakta honom. Jack vägrade och bråkade med mig, så jag sa åt honom att gå. Min svärmor kallade mig hela tiden galen för att jag bett hennes son att gå. Hon sa att det var jag som förstörde mitt bröllop och att jag borde lugna ner mig och låta Jack njuta av sin brors bröllop. Min man bara stod där med händerna i fickorna och sa att han bara ville fly" berättar kvinnan. Så småningom lämnade Jack mottagningen, men  svärmorn var rasande på bruden och anklagade henne för att ha överreagerat på närvaron av "en oskyldig liten hund". Av denna anledning bad den unga kvinnan människor på Reddit om råd för att ta reda på om hon verkligen hade gjort fel.

Användarna var helt överens med bruden: "Du gjorde det klart från början att hunden inte var tänkt att delta. Din svärmor och svåger struntade medvetet i dig. Om man tittar på hundens beteende var detta uppenbarligen inte en vältränad hund, utan ett dåligt tränat husdjur som inte kan närvara vid ett formellt evenemang som ett bröllop, särskilt när ägaren tydligt har blivit tillsagd att inte ta med husdjuret" skrev en användare. En annan fokuserar istället på brudgummens beteende: "En del av mig undrar om din man visste att hans bror skulle ta med sig hunden. Om han inte är villig att försvara dig på din bröllopsdag, var beredd på att ständigt bli trampad på under resten av dina dagar. Lycka till!" skrev han.

Vad tycker du?

Advertisement