x
Hon rotar i sin mans fickor innan hon…
En mamma avsäger sig sitt ansvar som förälder åt sin 3-åriga dotter för att hon inte lyckas knyta an till henne Tillsammans på gymnasiet, men förlorar sedan varandra ur sikte under 64 år för att sedan återförenas och gifta sig

Hon rotar i sin mans fickor innan hon tvättar hans byxor och han blir vansinnig

21 Juni 2022 • Av sofia
490
Advertisement

Har du någonsin rotat i din partners fickor? Om så är fallet, varför? Det här är säkert några av frågorna som huvudpersonen i den här historien ställde sig själv efter att hennes 33-åriga man blev arg på henne för att hon rotade i hans byxfickor utan att fråga om hans tillåtelse. Faktum är att kvinnan frågade Reddit-communityt om råd.

"Min man var arbetslös i ett år, han började nyligen jobba på ett lager. Igår, när jag skulle tvätta, tog jag hans arbetsbyxor och kollade hans fickor för att tömma dem innan jag lade dem i tvättmaskinen, som jag alltid gör, "skrev den unga kvinnan.

via: Reddit

"Min man gick förbi av en slump och när han såg mig rota i hans byxfickor rusade han fram till mig och skrek att jag inte skulle röra dem. Jag hade redan tagit fram ett vikt pappersark, men han tog tag i det och började skrika att jag inte har någon respekt för hans privatliv och att jag inte skulle ta i hans saker. Jag blev uppriktigt förvånad och sa åt honom att jag brukar alltid göra det innan jag tvättar."

"Han blev rasande och sa att jag inte hade någon rätt att göra det och att jag skulle gå till honom och fråga honom först eftersom han var orolig för att jag kunde tappa bort något precis som den lappen jag just hade hittat. Jag sa att viktiga dokument inte fick plats i hans fickor och jag bad att få se lappen, men han sa att han inte tänkte visa den för mig. Jag frågade honom varför och han sa att jag inte fick fråga honom något eftersom jag inte respekterat hans privatliv. Jag började nästan skratta för vilken integritet kunde finnas i hans fickor? Jag är ingen främling som har rotat igenom dina fickor"- fortsatte han.

"Han vägrade prata med mig och skaffade sedan en ny garderob med lås och flyttade in sina kläder där. Jag frågade honom om han menade allvar och han svarade att detta skulle lära mig att respektera hans integritet och avskräcka mig från att snoka. Då bestämde han sig för att inte prata med mig. Jag är uppriktigt förvirrad: gör jag något fel?", frågade den unga kvinnan.

Människor på nätet höll med kvinnan: "Det är uppenbart att han döljer något. Ingen vettig människa som inte har något att dölja låser in sina kläder. Det är helt normalt att titta i fickorna efter bortglömda pengar eller kvitton. Jag är villig att slå vad om att det fanns ett telefonnummer på den lappen. Det är hjärtskärande att se så många kvinnor på Reddit fråga vad de gjort för fel efter att ha blivit utsatta för verbala övergrepp”, skrev en användare.

"Min första tanke var att han faktiskt inte hade" börjat jobba på ett lager. "Jag tänkte inte på ett förhållande, utan snarare på något olagligt", kommenterade en annan användare. "En relation förklarar ju inte varför han köpte ett låsbart skåp. Han skulle inte ha behövt det."

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack