x
En polis lämnar 100 euro i dricks till…
Hon vinner på lotto, men bestämmer sig för att inte behålla allt för sig själv och delar vinsten med 20 okända människor En 70-årig man bygger miniatyrmöbler för att överleva, men ingen köper dem så en tjej som ser honom i tårar och hjälper honom

En polis lämnar 100 euro i dricks till en gravid servitris

28 Augusti 2022 • Av sofia
860
Advertisement

Ibland kan en enda gest förändra en persons dag. Vi glömmer ofta hur små och enkla detaljer kan göra stor skillnad och sätta ett leende på någons läppar, men som tur är finns det fortfarande människor som håller detta i minnet varje dag under sina liv. Ett mycket tydligt exempel på detta är den här snälla polisen från South Jersey, USA, som öppnade sitt hjärta – och sin plånbok – för en gravid servitris som precis hade serverat honom lunch på en restaurang.

via: CBS

Courtney English, 23 år gammal, en servitris på en restaurang i Gloucester, New Jersey, serverade en polis en sallad och ett glas vatten: "Han var väldigt trevlig", sa hon till lokalpressen. Under måltiden hörde polisen Courtney berätta för de andra kunderna att hon väntade sitt första barn: "Han måste ha hört mitt samtal med de andra kunderna när jag berättade för dem att det var mitt första barn och att jag snart skulle sluta jobba" förklarade 23-åringen.

Strax efter att ha avslutat sin måltid lämnade polisen pengarna för att betala notan på bordet och lämnade platsen utan att säga ett ord.

"En av kassörskorna sa till mig att han hade gett mig 100 euro i dricks och jag började gråta. Det händer inte varje dag. Det var verkligen ovanligt, det var underbart", säger Courtney, som har jobbat på restaurangen till och från i två år och som snart skulle föda barn. "Jag ville tacka honom, veta hans namn, men han var redan borta", tillade hon.

Polisen - som tydligen också var en nybliven pappa - lämnade en lapp till henne där det stod: "Njut av ditt första barn. Du kommer aldrig att glömma det." Den unga kvinnan kommer att vara en ensamstående mamma även om barnets pappa ger ekonomiskt stöd. För tillfället bor den framtida mamman hemma hos sina föräldrar.

Advertisement

Courtneys pappa, Brian Cadigan, blev så berörd av polisens agerande att han lade upp ett foto av kvittot och ett tackmeddelande på Facebook. "En underbar person lämnade inte bara en mycket generös dricks, utan också ett underbart meddelande till min dotter. Jag känner inte den här polisen, men han rörde min lilla flicka på djupet och gav henne en fantastisk dag", skrev pappan.

"Tack, jag har alltid haft mycket respekt för poliser, men du gick steget längre. Du är inte bara en polis, utan en vacker människa. Gud välsigne dig", avslutade han.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack