x
En 4-årig flicka väntar varje dag…
En pappa kritiseras för att han organiserar en mycket enkel födelsedag för sin son: Hon går på en arbetsintervju där hon missuppfattar en fråga från chefen:

En 4-årig flicka väntar varje dag på sophämtarna för att hälsa - de är hennes superhjältar

27 Augusti 2022 • Av sofia
909
Advertisement

Barns sinnen är en värld full av färger och mönster, i ständig rörelse och evolution. Många av dem ser med beundran på vuxna människors arbete och drömmer om att bli astronauter, läkare och piloter, men en del är så känsliga och fördomsfria att de ser upp till helt "vanliga" yrken och drömmer om minst sagt ovanliga yrkesval för ett barns fantasi.

Ett mycket gulligt exempel på detta är berättelsen om lilla Margie, en 4-årig flicka som omedelbart fascinerades av ett team av sophämtare som varje dag arbetar för att hålla gatorna i hennes grannskap rena med sina massiva lastbilar.


Eftersom hon knappt kunde gå träffade den lilla flickan kustmiljötjänstens anställda när de passerade hennes hus för att utföra sitt arbete. Hon tittade på dem med förtrollad blick tills hon plötsligt bad sin mamma komma ut för att se dem på nära håll.

"Jag tog med henne ut och såg dem gå runt i grannskapet. När de kom fram till vårt hus vinkade de och tutade. Hon blev överförtjust", säger Virginia Gammon, Margies mamma. Kvinnan tackade företaget på Facebook för den vänliga gesten och företaget bjöd in flickan och hennes familj till att besöka anläggningen.

"Margie, hennes syster och jag tog en rundtur på företaget. Vi träffade de anställda och hon fick chansen att träffa sin favoritförare, Mr. Bird. Hon fick sin Coastal Environmental Services säkerhetsväst, en keps, en personlig t-shirt och andra föremål med deras logotyp. Hon förvarar allt i sitt rum bredvid sina tre leksakssopbilar, berättar mamman.

Denna upplevelse har bara ökat den beundran som flickan redan kände för dessa människor: i många människors ögon är de bara arbetare, men för Margie är de superhjältar. "Denna unika vänskap lärde mig mycket om min 4-åriga dotter. Vi kan lära oss mycket av barn när vi är uppmärksamma. Kärlek, medkänsla, acceptans och äkta vänskap är bara några exempel", kommenterade Virginia.

Vi är helt överens, och du?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack