x
Hennes svåger skickar ett brev där…
Hon låtsas avslöja sitt kommande barns namn för sin påträngande svärmor och kvinnan berättar det för alla hon känner på nätet

Hennes svåger skickar ett brev där han erkänner att han är kär i henne och hon känner sig äcklad: "Jag gifte mig med fel syster"

13 Augusti 2022 • Av sofia
677
Advertisement

Vissa familjesituationer kan verkligen på ett ögonblick förstöra den balans som uppnåtts efter att ha tillbringat flera år tillsammans. Vi syftar på allvarliga beslut eller händelser, som till och med kan äventyra förtroendet mellan bröder och systrar inom samma familj. En 25-årig tjej berättade för Reddit att hon befann sig i en sådan situation på grund av sin svåger, som bestämde sig för att förklara sin "kärlek" till henne trots att han var gift med hennes syster och hade två barn. Den 25-åriga kvinnan kände sig äcklad av detta beteende och visste inte hur hon skulle bete sig, även om hon mycket väl vet att hon inte har gjort något fel . Men kommer hennes syster att förstå detta?

via: Reddit

Den unga kvinnan försökte beskriva sammanhanget för att få användarna att förstå situationen: hon är själv 25 år gammal, medan hennes syster är 33 och är gift med "Jim", en 34-årig man, med vilken systern fått en dotter som nu är 4 år och sedan har de ytterligare ett barn som kommer att födas inom de närmaste månaderna. Jim och hans syster har känt varandra och varit tillsammans sedan gymnasiet.

25-åringen bodde hos sina föräldrar fram till 2019 och flyttade sedan till sin systers hem för att avsluta sina universitetsstudier. Under sin vistelse hemma hos sin syster hjälpte kvinnan alltid till i huset, tog hand om sin systerdotter och lagade alltid mat. Systern och hennes man Jim var nästan alltid på jobbet och hon träffade inte sin svåger särskilt ofta: "Bortsett från tiden på gymnasiet och college pratade Jim och jag aldrig särskilt mycket, jag har alltid tillbringat väldigt lite tid med honom. Förra veckan bestämde jag mig för att flytta in i ett alldeles eget hus, äntligen, för att komma närmare mitt jobb. Och idag fick jag hans brev."

Hennes svåger skickade ett fyrasidigt handskrivet brev till henne där han bekänner sin kärlek: "Jag gifte mig med fel syster." Den unga kvinnan var chockad och äcklad, oförmögen att förstå hur Jim "blivit kär" i henne och svikit sin vackra familj. "Jag önskar att jag aldrig hade varit i deras hus", skrev kvinnan, "nu känner jag mig som att jag förstört en familj, även om jag vet att det är hans fel. Jag är arg på honom. Hans dotter? Hans son? Hans fru? Tänker han inte på dem?". Kvinnan fortsätter sedan: "Jag kan inte förstå hur han kan 'bli kär' i någon som har tagit hand om hans dotter. Min syster är gravid! Jag är hennes syster! Jag kan inte förstå att en person kan vara så här självisk och idiotisk och vara så dum att skriva ett så långt brev utan att någon stans halvvägs stanna upp och tänka på allt det han kommer att förlora ... hur han bara kastar bort en vacker kärleksfull familj, bara för en fantasi."

Flickan säger att hon är upprörd och full av ilska gentemot sin svåger, som har gjort sitt livs största misstag bara för att han förmodligen är trött på det ansvar som äktenskapet innebär. Nu vet hon inte hur hon ska bete sig, men hon vet att hon kommer att behöva berätta det för sin syster och krossa hennes hjärta. Samtidigt är hon orolig för att hennes syster skulle kunna ta ut det på henne. Vilket råd skulle du ge henne?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack