Hennes pojkvän avlider i en bilolycka, men pojkvännens pappa följer henne till skolbalen

av sofia

16 Januari 2023

Hennes pojkvän avlider i en bilolycka, men pojkvännens pappa följer henne till skolbalen
Advertisement

Tonåren är en mycket känslig period i en människas liv. Du närmar dig livet som ung vuxen och upplever saker som den första kärleken och, tyvärr, även de första stora sorgerna.

En tjej vid namn Mackenzie Stewart, som gick sista året på gymnasiet, och hennes pojkvän Marshall Curtis hade varit tillsammans i flera år. De planerade att dela hela sitt liv tillsammans även om deras största projekt – med tanke på deras unga ålder – var att gå på balen.

via CBC

Advertisement
 Unsplash - Shayna Douglas - Not the Actual Photo

Unsplash - Shayna Douglas - Not the Actual Photo

Tyvärr har livet varit tufft för detta unga par då Marshall dog i en bilolycka bara en månad före skolbalen och Mackenzie hade inte för avsikt att gå utan honom. Det var då som pojkens pappa, Carson Curtis, bestämde sig för att kliva in och bjuda Mackenzie till balen. Den unga kvinnan tackade ja och den kvällen präglades av starka känslor.

"Det krossade våra hjärtan att Marshall inte kunde gå med henne. Mackenzie insisterade på att hon inte ville gå utan honom. Vi funderade då på vem som kunde ta hans plats. Vid det tillfället bestämde sig Carson för att fråga henne om han kunde eskortera henne dit", berättar Elizabeth, mamma till Marshall och fru till Carson.

Advertisement
 Unsplash - Tessa Rampersad - Not the Actual Photo

Unsplash - Tessa Rampersad - Not the Actual Photo

Carson matchade sin outfit med Mackenzies och beställde sin smoking på samma ställe som hans son planerade att köpa sin. Deras historia rörde inte bara hela den kanadensiska gemenskapen Miramichi, New Brunswick, utan hela webben. "Det var det finaste Carson kunde ha gjort för vår son. Jag tror att Marshall skulle känna sig hedrad över att hans pappa tod detta initiativ," säger Elizabeth. På balen kröntes  Mackenzie till drottning.

En kväll som vi är säkra på att denna mycket unga kvinna aldrig kommer att glömma, precis som hon inte kommer att glömma sin stora kärlek eller den underbara gest som killens pappa gjorde. Vi hoppas att framtiden kommer att bjuda på många lyckliga och fridfulla stunder för Mackenzie.

Advertisement