x
Han kan inte delta vid sin examen för…
Enbart 9 år gammal designar och syr hon vackra klädesplagg och hennes verk gör succé på nätet Han glömmer bort att ställa väckarklockan och skäller ut sin fru för att inte ha väckt honom klockan 5 så han kunde ta sin promenad

Han kan inte delta vid sin examen för att han har cancer, men rektorn kommer med hans diplom till sjukhuset

14 Augusti 2022 • Av sofia
4.599
Advertisement

Att ta examen är alla studenters dröm, men tyvärr tillåter livet oss ibland inte att njuta av dessa viktiga milstolpar: det här är fallet med Elvis González, en 28-årig colombian som tog examen inom grafisk design, men som tyvärr inte kunde ta emot examensbeviset på grund av sin svåra sjukdom.

Killen lider av cancer och tvingas genomgå behandlingar på sjukhuset som hindrade honom från att delta vid ceremonin. Men universitetets rektor bestämde sig för att ge honom en underbar överraskning.

via: El Clarin

Efter flera års studier tog Elvis examen i grafisk design från Universidad Autónoma del Caribe i Barranquilla, Colombia. Professor Mauricio Molinares, som är hans rektor, bestämde sig för att åka till sjukhuset där den unge mannen var inlagd för att personligen ge honom sin examen.

Universitetets rektor kom till sjukhuset klädd i sin hatt och officiella kläder och med Elvis diplom i handen, en gest som gjorde alla förvånade. Inom loppet av bara några sekunder blev rummet den magiska platsen där Elvis inte bara fick det eftertraktade certifikatet, utan också ett speciellt erkännande för sin disciplin och uthållighet i sin collegekarriär.

"Grattis, du har nu tagit examen. Läkarna tillåter inte att du kommer till universitetet för examensceremonin, så vi genomför den här," sa professorn till Elvis. "Här, i den här väskan, har jag lagt din hatt och din toga", tillade han.

Den unge mannen fick ta emot sin titel enligt tradition, tillsammans med sina släktingar. "Ett hjärtligt tack går till Universidad Autónoma del Caribe för allt stöd och hjälp ni har gett mig för att bli en professionel grafisk designer", sa den nyutexaminerade killen. Han har förverkligat sin livslånga dröm och nu, med samma beslutsamhet och mod som kännetecknar honom, tänker han inte låta den sjukdom som han har drabbats av besegra honom.

Vi önskar honom all lycka och framgång.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack