Han lämnar sitt jobb som svetsare och blir expert på manikyr: den här killen utmanar alla stereotyper och uppnår stor framgång - TittaPaVideon.se
x
Han lämnar sitt jobb som svetsare och…
De har varit tillsammans i 2 år men har aldrig ens kysst varandra: En servitris i tårar efter det att 11 personer lämnat restaurangen utan att betala notan på 220 dollar

Han lämnar sitt jobb som svetsare och blir expert på manikyr: den här killen utmanar alla stereotyper och uppnår stor framgång

03 Augusti 2022 • Av sofia
1.978
Advertisement

De flesta av oss vill väl känna oss vackra och moderiktiga och är av denna anledning noga med att förnya sin garderob, gå till frisören och även till skönhetssalongen. Kort sagt, man letar efter någon som kan vårda ens utseende. Speciellt bland kvinnor har det på senare tid blivit alltmer populärt att vända sig till nagelkonstnärer – experter som sysslar med nagelvård – att framhäva händerna och göra dem vackra. Färger, design, glitter, matt och blankt lack, det finns hur mycket som helst att välja på och det är bara fantasin som sätter gränserna.

Vanligtvis är personerna inom denna yrkesgrupp kvinnor som, förtrollade av de tusen kreativa möjligheterna som finns, kastar sig in i manikyrens värld. Tänk om en man gjorde det istället? Tror du oss inte? Fel, för det är just det val som gjorts av Henrique Albertasse, en ung man på 26 år som startade en lysande karriär inom denna sektor. Låt oss få berätta mer om honom.

via: Tab uol

Henrique är en man som tröttnade på sitt jobb som svetsare och framför allt på det dödläge han befann sig i ur ekonomisk synvinkel och bestämde sig för att byta yrke, utan att begränsa sig i sitt val. Med tanke på hans tidigare anställning skulle var och en av oss vara benägen att tro att den här mannen har rört sig mer eller mindre i samma riktning, men det har han inte. I själva verket hämtade han inspiration i sin systers yrke, hennes arbetsfrihet och hennes högre inkomst för att arbeta inom en övervägande kvinnlig sektor.

Från svetsare gick han vidare till att arbeta som nagelkonstnär och till att ägna sig åt nagelvård. Vi skojar inte och hans framgång har gått över förväntan på nolltid. På bara 6 månader lyckades han bli väldigt känd och både lyckas på sociala medier - med 240 000 följare - samt bland kunder. Många vänder sig till honom och lämna studion med originella och vackra naglar.

"Min syster hade en flexibel rutin, en bra lön och trivdes med sitt arbete. Allt detta fångade min uppmärksamhet och jag sökte därför jobb i den här världen" - erkände Henrique.

Advertisement

Ett djärvt val, om man tänker på att manikyr är ett övervägande kvinnligt yrke. Och vem vet om det inte var detta, förutom hans talang, som ledde honom till framgång? En sak är säker: den här unge mannen kan sin sak, han var väldigt kvick när han insåg vilka hans talanger var och insåg hur han kunde utnyttjade dem, så pass mycket att han tillsammans med sin syster funderar på att öppna en salong.

Vi vill bara önska honom ett stort lycka till och hoppas att hans framgång kommer att växa mer och mer!

Tags: MärkligtMå bra
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack