15 par som visar att en relation kan vara oförglömlig trots en stor åldersskillnad - TittaPaVideon.se
x
15 par som visar att en relation kan…
15 bilder på en makeupartists arbete som visar att det räcker med väldigt lite för att framhäva ansiktets goda sidor En rektor jobbar nattskift på en mataffär för att sedan donera sin lön till de elever som har det tufft ekonomiskt

15 par som visar att en relation kan vara oförglömlig trots en stor åldersskillnad

13 Februari 2021 • Av sofia
35.393
Advertisement

När man ingår ett förhållande är det naturligt att man förr eller senare gör upp långsiktiga planer, som inkluderar att starta familj och planera allt runt omkring det. När två personer har samma vison är det mer sannolikt att de tillsammans kommer att kunna lyckas genomföra dessa planer. Ofta föredrar många unga flickor att bygga upp ett stabilt förhållande tillsammans med äldre män, kanske för att deras mognad förmedlar en viss känsla av trygghet som många jämnåriga kanske inte kan förmedla. Naturligtvis kan det även vara tvärtom. Något som enar många par av denna typ är dock känslan av skam och rädslan för att bli dömd av sin omgivning. Vänner, släktingar eller främlingar som kanske tänker: är de far och dotter? Eller mamma och son?

Rådet från människorna på dessa foton, som velat dela sin syn på saken med resten av världen, är enkelt: lämna dina fördomar bakom dig och älska vem du vill!

1. "Jag är 35 och han är 53, vi har varit tillsammans i 3 år och vi har det jätte bra!"

2. Han är 39 och hon är 24

Den här tjejen säger att hon aldrig har känt sig så bra som hon gör tillsammans med sin pojkvän. Bilden togs samma dag som flickan firade sin tjugofjärde födelsedag! Vad kan man säga, lycka till med allt!

Advertisement

3. Hon är 23 och han är 40!

Paret firade precis hans 40-årsdag och tog en promenad längs med kusten i Oregon. Han ser mycket yngre ut än vad han är!

4. Jag (38 år) och min pojkvän (22 år)

Som kvinnan själv beskriver det hela: "Vi firade vår ettårsdag tillsammans igår. Han överraskade mig med blommor och en god middag på en fransk restaurang. Jag kunde inte vara mer nöjd med hur vår dag gick!"

5. "Vi gifter oss om 5 månader!"

image: Reddit

"Jag trodde att min partner och jag hade en stor åldersskillnad tills jag hittade den här gruppen", säger flickan, 27 år gammal, med hänvisning till en Redditgrupp där användare delar sina kärlekshistorier med hänvisning till den stora ålderskillnaden. "Det finns så många underbara par... det är verkligen tröstande att se andra människor i liknande situationer. Efter 6 och ett halvt år ska min partner och jag äntligen gifta oss!" Vi önskar det här vackra paret all lycka!

Advertisement

6. Tolv års åldersskillnad som inte märks...

Vi firar hans femtioårsdag!

7. Han är 31 och hans man är 51!

Dessa två har varit gifta i två år och har varit tillsammans i 6. Åldersskillnaden för dem är inte alls ett problem. De kunde inte vara lyckligare!

Advertisement

8. Hon är 23 år gammal och han är 61. 38 års skillnad!

image: Reddit

Denna tjej var mycket orolig för andras åsikter, särskilt för vänner och familj, angående hennes förhållande. Det är 38 år mellan dem och de träffades på jobbet (hon var programmerare och han investerare). De är kära, trots alla fördomar. Vad tycker du?

9. "Jag (30 år) och min man (53 år) firar vår bröllopsdag idag!"

Trots åldersskillnaden har de två varit lyckligt gifta i tio år. Till vänster kan du se deras första foto tillsammans, medan vi till höger har ett av de sista.

Advertisement

10. "Vår bröllopsdag" (hon 39 och han 26!)

Det unga paret är gifta sedan 3 år tillbaka och är lyckligare än någonsin.

11. "Min partner är 53 och jag är 22. Jag avgudar honom!"

12. Tillsammans sedan 8 år tillbaka... (hon är 38 och han är 64)

13. "Jag (23) och min man (40)!"

De är tillsammans sedan två och ett halvt år tillbaka och väntar barn tillsammans. Grattis!

"Långvariga relationer mellan människor med stor åldersskillnad existerar!" säger den här 26-åringen, gift med en 50-årig man. De har varit gifta i 4 år och har till och med en dotter tillsammans. En lycklig familj!

15. Han 49 och hon 23. Vilket par!

image: Reddit

Hon lämnade till och med sitt hemland (Storbritannien) för att få visum för att stanna permanent i Nya Zeeland. Det var tufft att få visumet, men det var värt det!

Alla dessa människor är "levande bevis" på att långvariga relationer med en mycket äldre partner är möjliga! Och inte bara det, de kan även vara tillfredsställande och fulla av lycka! Naturligtvis måste du träffa "rätt person" och ta vissa risker, men det är en risk man tar även bland jämnåriga. Vad tycker du om relationer med stor åldersskillnad?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack