18 personer som har försökt sig på avancerade födelsedagstårtor med katastrofala resultat - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
18 personer som har försökt sig på…
Vid 23-års ålder har hon redan 11 barn och vill inte sluta, hon hoppas på att skaffa fler i framtiden Den här kvinnan har inte klippt naglarna på 28 år och vill nu sälja dem för 47.000 dollar

18 personer som har försökt sig på avancerade födelsedagstårtor med katastrofala resultat

Av sofia
413
Advertisement

När man firar någons födelsedag brukar man enligt tradition ha en tårta med ljus på som man blåser ut. Det finns många traditionella tårtor, vars recept inspirerar konditorer från hela världen och sedan finns det personliga tårtor med de mest varierade och fantastiska former. Om man ska vara ärlig spelar utseendet på en tårta stor roll, som om den är vacker får oss att bli sugna med bara en blick. Det är därför ingen överraskning att många konditorivaror betraktas som riktiga konstverk. Att återskapa profesionella bakverk är ett mycket svårt åtagande, något som många dock försöker sig på. Resultatet? Tyvärr blir de inte riktigt som man hade tänkt sig, men vi vet vilken utmaning det är att skapa ett bakverk som inte bara är utsökt utan även visuellt vackert och inbjudande.

Följande bilder är utmärkta exempel på när människor försökt återskapa en vacker efterrätt men... tyvärr inte uppnådde önskat resultat!

1. Skulle det där vara en räv?

image: Reddit

"Vi hade beställt en födelsedagstårta till vår son och visat bilden till vänster för konditoriet för inspiration." Det kommer att bli svårt att förklara för min son vilket djur det är på tårtan.

2. Synd, den blev nästan bra!

image: Reddit

När du bestämmer dig för att göra cupcakes med jultema, men inte skaffar tillräckligt stora muffinsformar för att rymma degen medan de är i ugnen. Det här är resultatet...

Advertisement

3. "Min pojkvän gjorde den här till mig"

Tjejen som la upp bilden på nätet, förklarade att kakan "ser precis ut som man hade förväntat sig". Självklart bör man i sådan här situationer uppskatta gesten, som verkligen är mycket romantisk. Man undrar ju bara om den åtminstone var god?

4. "I år gjorde jag min egen födelsedagstårta..."

5. Snälla rädda Captain America!

Advertisement

6. OOOPS!

image: Reddit

7. Tre försök...

Den här personen beställde samma tårta för sin sons födelsedag från tre olika bagerier. Nummer 3 verkar vara mest lik originalet, men varför har de valt en sådan annorlunda färg?

Advertisement

8. Nej, det är inte lätt att återskapa en tårta som ser ut som en räv...

image: Reddit

Den här personen gjorde ett tappert försök inför sina föräldrars födelsedag. Tyvärr blev resultatet inte riktigt som han hade tänkt sig. Han lade till de färgade pralinerna för att liva upp det hemska "monstret" lite.

9. Man ser att den här personen åtminstone har ansträngt sig!

Advertisement

10. Det är inte en tårta, men konceptet är fortfarande detsamma. Hjälp!

11. Här var kanske inte ens orginalbilden så mycket att komma med...

12. Ännu ett lite misslyckat försök...

image: Reddit

Att baka denna tårta med Homer Simpson kan inte ha varit lätt, titta bara med vilken precision häcken han försöker dölja sig i är gjord.

13. Min pappas tappra försök till att göra en födelsedagstårta

13. Den lilla sjöjungfrun?

15. Katastrof...

image: Reddit

16. Elsa, är det verkligen du?

Vilken liten flicka eller pojke på jordens yta skulle inte vilja ha en tårta med Frost-tema? Avsikten var visserligen god, men resultatet knappast... Det finns fortfarande en hel del att finslipa här!

17. Den kanske inte är snygg, men kanske är den god? Även om den faktiskt inte ens ser ut att vara det...

BONUS: Det här är en mycket trogen variant av en Disneyklassiker!

Att skapa en vacker födelsedagstårta är allt annat än enkelt. Det krävs mycket övning och  beslutsamhet för att kunna hålla modet uppe trots de första katastrofala experimenten. Ge inte upp och kom alltid ihåg att vilket hemmagjort bakverk som helst alltid kommer att vara meningsfullt samt en mycket vacker kärleksgest.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack