15 kvinnor som beslutat att sminka sig innan förlossningen för att koppla av och känna sig mer självsäkra - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
15 kvinnor som beslutat att sminka sig…
Mannen skickar en selfie från hotellet utan att lägga märke till vad som syns i spegeln på bilden - hon upptäcker att han bedrar henne Hon ammade sin dotter tills hon var 9 år och berättar att de

15 kvinnor som beslutat att sminka sig innan förlossningen för att koppla av och känna sig mer självsäkra

Av sofia
736
Advertisement

Förlossningen är en unik upplevelse i en kvinnas liv. Efter 9 månaders väntan, förberedelser och känslor är det inte ovanligt att du den dagen känner en konstig sorts ångest och oro som du aldrig upplevt tidigare. Den som håller på att föda sitt första barn ställer sig oändliga frågor såsom kommer det att vara smärtsamt? Kommer bebisen att må bra? Hur kan jag förbereda mig på bästa sätt? Vad kommer andra att tycka när de ser mig?

Det finns dock de som även ställer sig andra frågor såsom hur kan jag göra för att koppla av? Hur kan jag göra för att se bra ut under det ögonblick där det kommer att tas en oändlig mängd foton, varav många läggs ut på Instagram? Både influencers och "vanliga" användare av sociala medier bestämmer sig för att sminka sig eller anlitar en make-up artist för att se så bra ut som möjligt. Är det en modefluga eller en distraktion? Förmodligen det andra eftersom många kvinnor före förlossningen väljer att genomgå olika typer av skönhetsbehandlingar för att koppla av. Och låt oss erkänna att det att se lite snyggare ut i ett sådant komplicerat ögonblick gör det lättare att publicera bilderna på sociala medier. Hashtaggen i fråga kallas #labormakeup.

1. Värkar? Den här tjejen hanterar läget så här.

2. Den här makeupartisten gör sig redo för att möta sin lilla prinsessa

Kvinnan berättar: "Jag tog en paus under  sammandragningarna och fortsatte där jag hade slutat när sammandragningarna gick över. Jag lade bara några av mina favoritprodukter i sjukhusväskan."

Advertisement

3. Hon filmade allt för sin familj

Trots att hon hade värkar sminkade sig den här kvinnan och placerade ut kamerorna för att låta hela familjen delta i det speciella ögonblicket.

4. Hon ville känna sig snygg nu när hon var redo att föda sin lilla tjej!

5. Efter ett falskt alarm bestämde hon sig för att göra sig lite vacker.

Advertisement

6. Lite smink hjälpte den här kvinnan att tänka på annat.

7. Sista bilden innan förlossningen bör vara en vacker bild. Vilka ögonfransar!

Advertisement

8. Även hon ville känna sig lite snyggare med hjälp av lite smink innan det var dags.

9. Den här tjejen berättar att nästan allt smink försvann under förlossningen på grund av tårarna.

Advertisement

10. Hon ser mycket spänd ut, men är hur som helst stolt över sin makeup.

11. Hon säger att hon inte kunde föda utan sina lösögonfransar.

13. Vem är vackrast? Hon eller barnet?

14. Hon bestämde sig för att lägga en perfekt makeup inför förlossningen.

15. Även hon ville ta emot sin lilla prinsessa med sin favoritmakeup.

Förlossningsögonblicket ansågs länge vara något på tok för intimt för att delas. Sociala medier har verkligen bidragit till att delvis förändra denna uppfattning och många kvinnor skäms inte alls för att visa sig före och efter det efterlängtade ögonblicket. Förutom att få dem att känna sig mer avslappnade och självsäkra tar makeupen bort rädslan över att se trött och slutkörd ut.

Tags: MärkligtKvinnor
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack