Hon anser sig vara för snygg för att ha en pojkvän: "Jag får män att känna sig osäkra"

av sofia

19 Mars 2023

Hon anser sig vara för snygg för att ha en pojkvän: "Jag får män att känna sig osäkra"
Advertisement

Var och en av oss drömmer om att möta sin själsfrände, och ändå, trots de många möjligheter som dyker upp dag efter dag, är det inte alltid lätt. Det finns de som väntar och fortsätter göra det i hopp om att hitta rätt person, och de som bestämmer sig för att släppa det av rädsla för att fokusera för mycket på något som i längden, om det inte händer, kan få dig att må dåligt. Och så finns det de som gillar att ta kärlekslivet med lite ironi, dra några skämt för att dämpa "allvaret" kring detta ämne.

Detta är vad kvinnan som är huvudperson i denna berättelse gjorde. Hon är en ung kvinna som delade orsaken till att hon är singel med människor på nätet. Låt oss ta reda på vad det rör sig om tillsammans.

via NYbreaking

Advertisement

Hope Schwing, är 24 år gammal, bor i Los Angeles i Kalifornien och jobbar som influencer. Detta är dock inte den enda anledningen till att hon blev känd på internet. Kvinnan har faktiskt gjort en bekännelse som har väckt diskussion.

I en video som lades ut på hennes sociala kanaler hävdade hon att hon var singel för att hon är för vacker. "Ingen pratar om hur svårt det är att vara för sexig för att kunna ha en pojkvän - börjar hon - Män är extremt skrämda och rädda för mig och att vara otroligt sexig är en förbannelse".

Direkta och tydliga ord som inte lämnar utrymme för några missförstånd, eller detta är åtminstone vad många tyckte när de bestämde sig för att lämna en kommentar. Efter att ha märkt de starka reaktionerna som hennes uttalande fick, ville Hope genast understryka att det hon sagt varit sarkastiskt och att hon inte riktigt trodde på vad hon sa.

Advertisement

"Det jag sa är faktiskt inte sant - förklarade hon - jag hör ofta kvinnor som på alla sätt försöker rättfärdiga att de är singla och eftersom jag är singel ville jag spela på det här lite. Jag är ensam, det är sant, men jag mår bra. För stunden går mitt liv vidare som vanligt, jag känner inte att jag nödvändigtvis behöver en person vid min sida. Jag har många åtaganden och om kärleken väljer att dyka upp vid min dörr kommer den av sig själv, det kommer inte att vara för att jag letar efter den".

Tydligen hade dock inte alla förstått ironin i 24-åringens inlägg och hon fick många kommentarer som svar. Vissa argumenterar till hennes fördel för hur vacker hon är och att detta ibland kan skapa problem, andra tvärtom, hävdar att hon överdrivit och håller inte med om att hon har all den skönhet som hon skryter om att ha.

En sak som är säker är att Hope hade ett väldigt specifikt syfte, att leka lite med sitt liv, utan att fundera för mycket över dessa problem. Om de förstod det eller inte spelar ingen roll, det grundläggande är att hon är bekväm med sig själv och det verkar verkligen som att hon är det.

Advertisement