Hon blir filmad medan hon försöker tanka sin elbil och folk skrattar åt henne (+VIDEO)

av sofia

10 Juni 2023

Hon blir filmad medan hon försöker tanka sin elbil och folk skrattar åt henne (+VIDEO)
Advertisement

Det finns dagar då saker helt enkelt inte går som man kanske hade tänkt sig, till exempel när tekniken gör uppror och man inte vet hur man ska lösa det. Det finns många hinder som man kan möta på vägen som gör att livet inte går så smidigt som man kanske skulle vilja.

Huvudpersonen i den här historien vet något om den saken då hon hamnade i en lite pinsam situation där hon till och med filmades med en persons mobiltelefon medan hon försökte utföra något så banalt som att tanka sin bil med bensin.

via Twitter

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

Videon filmades av en annan kund på bensinstationen som stod bakom den kvinnliga huvudpersonen. Mannen som satt bakom ratten, kunde tillsammans med sin vän, inte tro sina ögon.

Under hela filmen hör vi honom skratta högt och dra skämt med sin medpassagerare samtidigt som de båda iakttar kvinnans agerande i chock.

Kvinnan står parkerad bredvid bensinpumpen med sitt fordon och har redan betalat för tjänsten, så hon förbereder sig för att tanka bensin i sin snygga bil. Här kan man se att hon börjar få sina första tvivel angående hur hon ska gå till väga. Hon tar bensinpumpen i handen och böjer sig ner för att leta efter luckan där den ska sättas in. Men ingenting, det finns inga spår av den. Männen i bilen börjar då skratta.

Advertisement

Kvinnan gör sedan ett nytt försök, men rycker bara till av förvåning när en vindrutetorkare flyttar sig vid hennes beröring. Så hon bestämmer sig för att gå till framsidan av bilen, men även här är hon ganska förvirrad då hon inte förstår var hon ska sätta in munstycket.

Vid denna tidpunkt i videon kan vi höra de två männen kommentera hennes agerande. Så mannen på passagerarsidan kliver ur bilen och går fram till kvinnan för att hjälpa henne med hennes "problem". I verkligheten låtsas han bara: båda männen hade faktiskt omedelbart insett att kvinnans fordon var ett elektriskt fordon!

Mannen ställer sig bredvid kvinnan och erbjuder sig att dra i slangen, förlänga den, för att kvinnan ska kunna kontrollera om bensinluckan sitter på den andra sidan av bilen. Vi kan se honom vända sig mot kameran och blinka åt sin "medbrottsling".

I slutändan är det mannen som filmar hela händelsen som tittar ut genom fönstret för att låta kvinnan få veta att hon har en elbil, han upprepar detta flera gånger tills damen verkar komma till slutsatsen att hon inte har något på bensinmacken att göra.

De två killarna beter sig kanske inte helt korrekt, men det kommer säkert att få många människor att le. Lyckades du hålla dig för skratt?

Advertisement