Han åker ut från parkeringen utan att betala och 4 år senare hittar han biljetten och upptäcker att han är tvungen att betala 36 000 $ (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
Han åker ut från parkeringen utan…
En vandrare tappar bort sig mellan stigarna i bergen i 24 timmar men svarar inte när räddningstjänsten ringer: Bruden vill inte ha sin autistiska syster på sitt bröllop:

Han åker ut från parkeringen utan att betala och 4 år senare hittar han biljetten och upptäcker att han är tvungen att betala 36 000 $ (+VIDEO)

29 Oktober 2021 • Av sofia
33.930
Advertisement

Om du är bilist i en storstad håller du säkert med om en sak: att betala för parkeringen i centrum, för att ta en promenad till exempel, är både irriterande och dyrt. Tyvärr måste du dock betala för varje stopp, speciellt när du kör in och ut från ett stort köpcentrum. Å andra sidan finns det de som åtminstone en gång i livet lyckats ta sig ut från en parkering och återvända hem utan att betala ett enda öre. Vi vet inte hur hon gjorde det, men vi vet att hennes något hänsynslösa agerande fick konsekvenser. Kvinnan i fråga kallar sig Shey Flores på TikTok och genom en video som hon lade upp på denna plattform visade hon med stor förvåning vad som händer när man inte har betalat sin parkeringsavgift... på flera år!


Shey Flores historia börjar 2017, när kvinnan omedveten om konsekvenserna av sina handlingar lämnade parkeringsplatsen vid Plaza Universidad i Mexico City efter att ha handlat utan att betala för parkeringen. Vi vet inte exakt hur hon gjorde det, eftersom bilarna vanligtvis fysiskt hindras från att lämna parkeringen för de som inte betalar avgiften, men Shey lyckades. Kvinnan lämnade den platsen utan att betala ett enda öre.

Flera år senare fick Shey en "tråkig" överraskning. Efter fyra år hittade kvinnan sin parkeringsbiljett och bestämde sig nästan för skojs skull för att återvända till "brottsplatsen" för ett experiment. Shey satte tillbaka biljetten i parkeringsautomaten Plaza Universidad, säker på att maskinen skulle ge henne ett felmeddelande, men det gjorde den inte.

För att vara ärlig var orden och siffrorna på displayen tydliga: kvinnan skulle vara tvungen att betala en summa på 726 757 pesos, alltså över 36 000 dollar! Hennes skuld för att aldrig ha betalt den berömda parkeringen för fyra år sedan hade bara ökat med åren. Kort sagt, för något som bara skulle ha kostat henne några kronor, hade Shey skuldsatt sig något enormt och med samma summa skulle kvinnan faktiskt ha kunna ha köpa en ny bil direkt!

Advertisement

Videon av experimentet delades på sociala medier och underhöll tusentals människor. En sak är säker: glöm aldrig att betala för parkeringen...

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack