Bruden vill inte ha sin autistiska syster på sitt bröllop: "Hon är förälskad i min fästman!" - TittaPaVideon.se
x
Bruden vill inte ha sin autistiska syster…
Han åker ut från parkeringen utan att betala och 4 år senare hittar han biljetten och upptäcker att han är tvungen att betala 36 000 $ (+VIDEO) De ger en hemlös 100 000 $ och han spenderar allt på 6 månader - ett socialt exeperiment som får oss att fundera

Bruden vill inte ha sin autistiska syster på sitt bröllop: "Hon är förälskad i min fästman!"

29 Oktober 2021 • Av sofia
1.376
Advertisement

Vad skulle du göra om du var på väg att gifta dig men din autistiska yngre syster kunde bli ett "problem"? En fråga som ställdes av en anonym kvinna på Reddit, anklagad för att ha varit okänslig mot sin lillasyster med särskilda behov. Det här är kvinnans berättelse på Reddit: "Min syster lider av en svår form av autism. Även om hon är verbal är den mesta av hennes kommunikation "fysisk" som teckenspråk på grund av hennes sociala svårigheter. Men hon pratar inom familjen även om hon har en begränsad kognitiv förmåga. Hon förstår inte de sociala gränserna för vad man kan och inte kan göra och bor med våra föräldrar så att de kan ha koll på henne."

Så här fortsätter kvinnans berättelse: "Jag gifter mig om 3 månader. Vi har organiserat ett enkelt bröllop och mottagning på min fästmans föräldrars gård. Eftersom det hela kommer att vara lite av ett gör-det-själv projekt och vi inte planerar något alltför dyrt kommer vi att få saker och ting gjorda ganska snabbt eftersom blommor, mat och dekorationer kommer att tillhandahållas av hans familj.

Jag skickade ut inbjudningarna i förra veckan och bad min syster att inte komma. Jag sa till mina föräldrar att jag förstod att det skulle betyda att de inte skulle dyka upp, men det var bara en varning. Varför fick hon inte komma? Hon har problemet att hon vill röra vid Michael och försöker kyssa honom. Ibland, när vi har varit hemma hos mina föräldrar, har hon försökt ta tag i Michaels händer, försökt luta sig fram för att kyssa honom och gjorde allt för att vara bredvid honom. Vi försökte prata med henne, men hon förstår inte riktigt. Jag sa till mina föräldrar att jag bara vill att Michael ska bli min man en dag och inte den personen som min syster gillar. De kallade mig självisk och frågade hur jag kunde förvänta mig att de skulle acceptera något sådant här. De sa till mig att Anna är funktionshindrad och kanske aldrig kommer att kunna gifta sig och medan jag kommer att ha Michael för resten av mitt liv kommer hon förmodligen inte att ha någon och att Michael och jag skulle kunna vara lite mer förstående mot henne.

UPPDATERING: "Mina föräldrar ringde mig för att meddela mig att de inte kommer och att jag inte bör ta med Michael till dem eftersom jag "valt en man framför min syster". De sa till mig att Annas vilja att kyssa Michael och krama honom är normalt för en kvinna i hennes ålder och att hon inte förstår vad hennes känslor betyder. Jag föreslog att de skulle titta på bröllopet på webben och de sa att det inte är rättvist och att de förtjänar att få uppleva det personligen, jag frågade om jag kunde betala någon som kunde se efter henne den dagen men de svarade mig illa. Jag sa äntligen sanningen, som är att jag inte längre vill lägga mitt liv åt sidan för min syster. Jag gjorde detta tills jag fyllde 18, men jag vill inte se efter henne hela livet. Jag försäkrade dem om att jag skulle betala för hennes vård, men om hon tycker att det är okej att göra detta mot Michael så är jag orolig över vad hon skulle göra om jag någonsin valde att skaffa barn. Mina föräldrar sa att jag var sjuk för att jag ens tänkte tanken att hon skulle göra någonting mot mina framtida barn och de lade på luren i örat på mig. Sedan skickade de ett långt meddelande till mig om att jag inte skulle kontakta dem förrän jag var redo att "göra rätt sak".

OBS! Det här är INTE en ursäkt för att tala illa om funktionshindrade och det är inte heller en möjlighet att ventilera ditt hat mot mig. Min syster är ingen orsak till att hata funktionshindrade, hon är en människa med känslor, hon är inte en siffra, hon är inte elak. Snälla sluta behandla min syster som om hon är ett ondskefullt monster, det här problemet är mellan mig och mina föräldrar. Lämna henne utanför snälla."

Och du? Vilken uppfattning har du bildat dig om den här historien. Har den blivande bruden rätt eller hennes föräldrar?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack