Hon är 45 år gammal men ofta förväxlar de henne med dottern som bara är 24 - TittaPaVideon.se
x
Hon är 45 år gammal men ofta förväxlar…
Anledningen till att ingen nybliven mamma bör behöva tillbringa för mycket tid ensam Michael svaldes av en val precis som Pinocchio och kom ut levande

Hon är 45 år gammal men ofta förväxlar de henne med dottern som bara är 24

16 Juni 2021 • Av sofia
5.390
Advertisement

Det finns människor som aldrig vill åldras och som verkligen är besatta av det faktum att deras ansikte en dag inte längre kommer att vara så fräscht och ungt som det en gång var. Rynkor är å andra sidan en verklighet vi alla tvingas möta och precis som alla andra saker i livet bör man försöka hitta ett sätt att acceptera det. Naturligtvis finns det de som har turen att åldras bättre än andra, men genetik bidrar också till denna aspekt. Förutom ärvda gener, får vi inte glömma bort att ta hand om vår hud ordentligt för då kan vi till och med bli redo att utmana Dorian Gray! Det finns dock förmodligen ingen som kan utmana Liza Gulyaewa och hennes mamma. Den 24-åriga tjejen delade ett foto av sin mamma på sitt TikTokkonto och många hade svårt att tro att hon var så pass mycket äldre än hon såg ut att vara.

"Människor undrar varför jag ser så ung ut", skriver Liza Gulyaewa, som är 24 och tillägger strax efter: "Tja, titta på min mamma ... hon är 45!". Fotot som Liza visar direkt efter är på henne och hennes mamma, men det är svårt att tro att personen bredvid henne inte är hennes syster. För att vara ärlig, frågar man sig vid första ögonkastet: "Är mamman den till höger eller den till vänster?". Många fällde liknande kommentarer angående bilden för att understryka hur ung mamman ser ut. Det är ju trots allt många kvinnors dröm att vara fyrtiofem år och ser ut som tjugofyra!

Kommentarerna under Lizas video är många och alla hänvisar med stor förvåning till hennes mammas otroligt ungdomliga utseende: "Otroligt, först trodde jag att hon var din lillasyster" eller "Är jag den enda som tycker att hennes mamma ser ännu yngre ut än hon gör?". Vissa har till och med skrivit överdrivna kommentarer såsom: "Jag är 15 och din mamma ser yngre ut än jag!".

Vad ska man säga, de flesta av oss vill behålla ungdomens skönhet så länge det går, men att åldras är något man förr eller senare måste acceptera, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack