Han är 23 år och hon är 60 - varje dag tvingas han försvara henne från människors elaka kommentarer - TittaPaVideon.se
x
Han är 23 år och hon är 60 - varje…
Om du ser en hund med en gul rosett bör du närma dig med försiktighet eftersom det betyder att den behöver sitt utrymme Hon placerar ut en filmkamera bredvid en skål med vatten och filmar alla djur som kommer dit för att dricka

Han är 23 år och hon är 60 - varje dag tvingas han försvara henne från människors elaka kommentarer

15 Juni 2021 • Av sofia
7.884
Advertisement

Hur viktig är åldersskillnaden i kärlek? Vi är säkra på att vi alltid kommer att hitta någon redo att försvara tanken om att "bara man är lycklig spelar åldern ingen roll" och en annan som inte längre tror på denna vackra "saga". Kort sagt, det kommer alltid att finnas de som inte ser positivt på de relationer där åldersskillnaden är mycket stor. 23-åriga Quran bryr sig dock inte särskilt mycket om dessa åsikter, eftersom han påstår sig vara mycket glad över sin relation med en kvinna som är 37 år äldre än honom. Du läste rätt: han är en 23-årig ung man, medan hon, Cheryl, är en 60-årig kvinna! Även om man inte känner till deras ålder räcker det med att titta på ett foto av dem för att lätt se ålderskillnaden eftersom Cheryls ansikte är täckt med rynkor och tydligt visar hennes ålder, om inte till och med lite till. Många människor har reagerat med mycket negativa kommentarer angående deras kärlekshistoria, men tror du att de bryr sig?

Ingen gillar att bli utsatt för ständig kritik och negativa kommentarer, och medan Quran och Cheryl är lyckliga tillsammans tvingas den unge mannen ofta försvara sin flickvän från de attacker som han ständigt får i kommentarer. Kommentarer som, för att vara ärliga, inte är snälla ens mot den unge mannen, eftersom många människor tvivlar på hans mentala hälsa eller, alternativt, är övertygade om att Cheryl är en mycket rik kvinna. Dessa är de alternativ som de flesta föreslår, eftersom de inte låter sig övertygas om hans berättelse: "Det är så, eller hur? Det finns ju ingen annan förklaring till att de är tillsammans!". Är det möjligt att ingen tror på sanna känslor längre? Dessutom är det väl bara Cheryl och Qurans sak om de är lyckliga tillsammans eller inte.

Quran har för vana att lägga upp många videoklipp tillsammans med Cheryl på sitt tiktokkonto och det är här kommentarerna har rullat in. Vi bör dock nämna att det trots allt finns 458 tusen människor som följer honom vilket inte är ett dåligt mål för någon som ständigt kritiseras för sina kärleksval! En del personer har frågat dem om deras familj godkänner deras förhållande. Svaret dröjde inte länge och både Cheryl och Quran svarade att familjerna har tagit det positivt. Cheryls barn är äldre än Quran, men det hindrar dem inte från att vara glada för sin mammas skull. Om hon har funnit lyckan med den här killen, varför då inte acceptera det? Lyckligtvis finns det bland de många kommentarerna uppmuntrande fraser fulla av positivitet, som tyder på att inte alla är "avundsjuka" på andras lycka.

Vad tycker du om den här historien?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack