Han färdas 1000 km för att nå sin flickvän som han lärt känna på nätet, men hon dyker inte upp

av sofia

29 Januari 2023

Han färdas 1000 km för att nå sin flickvän som han lärt känna på nätet, men hon dyker inte upp
Advertisement

Internet är en underbar upptäckt, man kan ju knappast säga motsatsen. Nu för tiden sker allt via webben och den supersnabba anslutningen gör att vem som helst kan hålla kontakten även när man är flera mil ifrån varandra eller för att göra nya bekantskaper. Det finns dock inget som säger att dessa nya bekantskaper kommer att vara framgångsrika och därför kan situationer som inte direkt är trevliga uppstå.

Den 18-åriga huvudpersonen i den här historien vet något om den saken, som efter två års långdistansförhållande med en tjej blev mycket besviken när han försökte träffa henne personligen.

via Visao Oeste

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Den unge mannen i fråga heter Mateus och bor i Gravataí i Brasilien. Hans historia har en mycket romantisk början, den unge mannen träffade faktiskt en tjej på nätet, började chatta med henne, de lärde känna varandra och ingick ett förhållande, om än på distans. Situationen pågick i cirka 2 år, varefter Mateus bestämde sig för att han behövde gå steget längre.

Så han tog några ströjobb, lade undan alla pengar han tjänade och köpte en bussbiljett som skulle ta honom till staden där Luana bodde, detta är namnet på tjejen han hade träffat. Vår huvudperson gav sig därför iväg och färdades 1 000 kilometer för att nå Osasco, i São Paulo i Brasilien, där han hoppades få lära känna tjejen personligen.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

När han väl kom fram fick han dock en ordentlig besvikelse. Luana, som han hade pratat med bara några timmar tidigare, dök inte upp på busstationen och blockerade honom på alla kommunikationskanaler. Hon var praktiskt taget försvunnen och det fanns inget sätt att kontakta henne på. Vad gör man i ett sådant fall?

Mateus hade väldigt lite pengar på fickan och hade ingen möjlighet att ta sig hem så han var fast. Som tur var kom två soldater till hans undsättning. De lyssnade på den unge mannens berättelse, försökte trösta honom och stöttade honom i hans väntan på den unga kvinnan, men när de märkte att tiden gick och att hon inte dök upp rådde de honom att åka hem.

De lyckades samla ihop 90 dollar som Mateus köpte returbiljetten med och de gav honom även några presenter för att trösta honom för den jobbiga situation som han hade hamnat i. En historia som började bra men som tyvärr inte fick det lyckliga slutet den förtjänade.

JOVEN VIAJÓ 1.000 KM PARA CONOCER A SU “NOVIA VIRTUAL”, PERO ELLA NUNCA LLEGÓ En estos tiempos de pandemia, las redes...

Pubblicato da Orgullo Puneño su Domenica 24 ottobre 2021

Användningen av webben har blivit allt viktigare i våra liv och hjälper oss att hålla kontakten med omvärlden, men vi måste alltid vara försiktiga, eftersom allt det man ser på skärmen tyvärr inte alltid är sant. Låt oss bara hoppas att den här killen kommer att kunna övervinna sin hjärtesorg så snart som möjligt och vi hoppas att han kommer att träffa någon ny som behandlar honom bättre.

Advertisement