"Som 60-åring var jag säker på att jag aldrig skulle ha gift mig, men sen träffade jag den rätte och allt förändrades"

av sofia

26 Januari 2023

"Som 60-åring var jag säker på att jag aldrig skulle ha gift mig, men sen träffade jag den rätte och allt förändrades"
Advertisement

Efter att ha nått en viss ålder är det normalt att sammanfatta vad man har gjort och vad man istället har lagt åt sidan. Vid 60-års ålder, till exempel, skulle väl alla vilja "iaktta" sitt liv som en åskådare, reflektera över vad man upplevt och har och vara nöjd med det. Ändå är det inte alltid så.

De projekt som var och en av oss gör när vi är unga kan kanske inte förverkligas och detta beror inte alltid och bara på oss. Kvinnan som står i centrum för den här historien vet detta mycket väl, för trots att hon kände sig uppgiven hände något som fick henne att ändra sig och ge henne hoppet tillbaka. Innerst inne vet vi alla att ödet har en tendes att överraska oss, och när vi minst anar det kommer den rätta överraskningen. Men låt oss berätta mer om henne.

via @emita.lapetite/Tik Tok

Advertisement
@emita.lapetite/Tik Tok

@emita.lapetite/Tik Tok

Känd på webben med användarnamnet @emita.lapetite, har denna kvinna blivit ett föredöme för många människor som känner att de inte längre har möjlighet att uppnå vissa mål i livet, kanske bara på grund av tidens gång. Kärlek är en av dem och det är aldrig lätt att hitta den. Det finns många anledningar till detta och det beror inte nödvändigtvis på hur man är som person utan det är många andra faktorer som även spelar in.

Emita letade till exempel hela tiden efter sin bättre hälft, men när hon väl nådde 60 säger hon att hon accepterade sitt öde, men just då hände något extraordinärt. Emita kommer ursprungligen från Peru och hade slutat förvänta sig något nytt när det gällde hennes sentimentala framtid, men blev tvungen att ändra sig och berättar om detta i ett kort klipp som delas på hennes Tik Tok-profil.

Med över 4 miljoner visningar har hennes budskap berört många människors hjärtan och spridit lite hopp. Emita berättar: "Jag var uppgiven och trodde att jag skulle vara tvungen att tillbringa mitt liv ensam och jag visste att jag inte skulle få gifta mig som jag alltid hade drömt om." Ett uttalande som inte tycks lämna utrymme för något annat, men direkt efter berättar hon följande: "Åtminstone tills min tyska jätte dök upp". Hon pratar förstås om sin blivande.

Advertisement
@emita.lapetite/Tik Tok

@emita.lapetite/Tik Tok

På följande bilder kan man se dem tillsammans, lyckliga och gifta. Det är bilder som vittnar om hur mycket livet kan förändras från en dag till en annan. Människor som såg videon blev rörda, glada och hoppfulla. "Vid 47-års ålder lider jag av min ensamhet, men nu har hoppet väckts igen" - skrev en kvinna.

Vi hoppas verkligen att detta kan ske oftare och att Emitas berättelse är en ledstjärna för den som känner sig uppgiven. Misströsta aldrig, livet är underbart just för att det alltid vet hur det ska förvåna oss och gör det när vi minst anar det. Ett stort lycka till för framtiden till detta nygifta par.

Advertisement