Efter det att de gift sig bestämmer de sig för att ändra sitt liv och går ner mer än 180 kg genom att träna tillsammans - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter det att de gift sig bestämmer…
En doberman räddar en flicka på bara några månader från en attack av en giftig orm genom att greppa tag i hennes blöja Pappan får vårdnaden om sin son och tar honom ifrån sitt ex som inte ens ville behålla barnet

Efter det att de gift sig bestämmer de sig för att ändra sitt liv och går ner mer än 180 kg genom att träna tillsammans

Av sofia
892
Advertisement

Fetma är ett problem som drabbar många människor. Det hektiska livet vi lever och en ohälsosam rutin leder till att vi föredrar fettrika livsmedel som är onyttiga och förhindrar oss från att leva vårt liv till fullo. Sanningen är att med lite viljestyrka och regelbunden träning kommer du inte bara i form utan förbättrar även ditt liv. Lexi och Danny vet detta mycket väl och efter att de gift sig bestämde de sig för att förändra sitt liv ett steg i taget. De två unga makarna var kraftigt överviktiga, särskilt Lexi, som i början av 2016 vägde hela 219 kg - en oacceptabel vikt som dessutom var skadlig för hennes hälsa.

Tillsammans tog de mod till sig och började ändra sina vanor gradvis. Några år senare kan de verkligen säga att de gjort det bästa valet!

Lexi visste att om hon inte gjorde något åt ​​sin diet, skulle hon förmodligen inte ha fått fira sin 30-årsdag. Med tanke på att hon vägde 219 kg var det absolut dags att göra något åt saken! Hennes man Danny, även om han var den "smalare", var inget undantag. De två bestämde sig för att anta utmaningen från en vän som föreslog för dem att sluta äta ute, inte dricka alkohol, inte äta snacks eller fet mat under minst en månad i sträck. Det hela började med denna utmaning och fortsatte naturligtvis med daglig träning.
 

 

Att ändra sin relation till mat är inte enkelt och är kanske det svåraste hindret att övervinna. Tillsammans gick de alltid ut för att äta, vilken tid på dygnet det än var och om de var tvungna att laga mat hemma tinade de bara fryst pizza. Det är därför inte konstigt att de gick upp så mycket i vikt. Lyckligtvis, tack vare att de blev medvetna om detta, lärde sig Danny och Lexi att laga mat och började laga varje måltid själva, vilket ökade medvetenheten om vad de stoppade i sig. Tillsammans peppade de varandra och började träna på gym.

Advertisement

När en av dem inte kände sig tillräckligt motiverad för att gå och träna försökte den andra ge stöd. Steg för steg, kilo efter kilo började båda snart se resultat.

Lexi är nu 29 år och sedan hon började träna och äta bra har hon gått ner 141 kg. Du kan se hennes framsteg och följa hennes berättelse på hennes Instagram. Hennes man Danny har också gjort stora framsteg då han från 2016 till 2020 gick ner 43 kg!

Bra jobbat båda två!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack