Den här förtidigt födda pojken är inlagd på sjukhuset och har lyckats bli frisk även från covid-19 - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här förtidigt födda pojken är…
En rolig utmaning: Försök hitta hunden som döljer sig någonstans på bilden En hjärtlös man ler medan han lämnar över sin vettskrämda hund till djurskyddshemmet, men lyckligtvis kommer den att starta ett helt nytt liv

Den här förtidigt födda pojken är inlagd på sjukhuset och har lyckats bli frisk även från covid-19

Av sofia
1.121
Advertisement

Kan en ettårig pojke lära oss om beslutsamhet och om livet? Ja, eftersom den här 27 veckor gamla förtidigt födda pojken blivit inlag på sjukhus flera gånger på grund av andningsproblem och alltid har kämpat sig ur situationen, även när ödet ställde honom inför utmaningen med Covid-19. Lyckligtvis har den lilla pojken vunnit även över denna sjukdom och kan nu äntligen få komma hem till sina föräldrar.

via: opovo.com
image: opovo.com

Bernardo är en brasiliansk pojke som är ett år och 4 månader gammal. Han föddes för tidigt efter bara 27 veckors graviditet och som det tyvärr händer i dessa fall, föddes han med andningsproblem. Av den anledningen har han blivit inlagd på sjukhus flera gånger men trots sin unga ålder har han alltid visat sig ha stor styrka och gett hopp till hela sin familj som alltid har fruktat för honom.

Mamman var mycket rädd när barnläkaren berättade för henne att pojken kunde ha blivit smittad med coronaviruset. När provsvaret kom tillbaka positivt visste hon inte vad hon skulle ta sig till. Sonen hade redan övervunnit alla hinder hittills, men hur skulle det gå med Covid-19?

Lyckligtvis var Bernardos symtom milda. Han låg på sjukhus i två veckor och 5 dagar på intensivvårdsavdelningen. Det var den svåraste stunden för hans familj eftersom de inte kunde vara nära honom.

Bernardo har nu blivit utskriven och har fått återvända hem till mammas och pappas famn och hans historia sprider verkligen hopp till alla de som tror att de inte kan övervinna alla livets hinder!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack