Han är tillsammans med en 23-årig tjej som ser ut som en liten flicka: "De tycker att jag är obehaglig"

av sofia

30 Januari 2023

Han är tillsammans med en 23-årig tjej som ser ut som en liten flicka: "De tycker att jag är obehaglig"
Advertisement

Det sägs att "kärleken är blind" och det är verkligen så. Ingen kan döma ett par enbart efter deras fysiska utseende, eftersom förmågan att förstå varandra, charm, personkemi och till och med attraktion i sig är högst subjektivt. Dan Swygart, en charmig 26-årig resebloggare vet detta mycket väl trots att han blivit anklagad för att vara "obehaglig" eftersom han dejtar Shauna Rae, en 23-årig kvinna med hämmad tillväxt på grund av en cellgiftsbehandling som räddade hennes liv. Hon är ungefär en meter och tjugo lång ser faktiskt precis ut som ett barn.

via DailyMail

Advertisement
TikTok - @shaunarae99

TikTok - @shaunarae99

Shauna, som bor på Long Island, i USA, är stjärnan i en dokusåpa där hon är huvudpersonen, med tanke på hennes speciella fysiska utseende. Dan följde showen från Storbritannien, där han bor, blev kär i henne och började uppvakta henne med blommor. Senare träffades de två personligen och tyckte om varandra redan från första början. Så de började dejta. "Det är väldigt viktigt att komma ihåg att Shauna är en otrolig 23-årig kvinna som har ett funktionshinder. Så när man knyter an till henne är det viktigt att uppmärksamma hennes funktionshinder och se bortom det för att bygga upp en relation med henne." förklarar Dan.

Dan blev sedan en del av Shaunas liv och dök därför även upp i den andra säsongen av dokusåpan. Detta uppskattades inte av en del tittare som anklagade honom för att vara "obehaglig" eftersom Shauna – enligt dem – ser ut som en liten tjej i alla avseenden.

Advertisement
TikTok - @shaunarae99

TikTok - @shaunarae99

Efter att ha läst dessa kommentarer bestämde sig Dan för att svara på kritiken med hjälp av en video som delades på sociala medier för att försvara deras relation: "Så fort någon säger att hon inte kan ha en riktig relation med någon, gör man henne omänsklig. Hon är en människa som förtjänar att ha relationer och känslomässiga band med vem hon vill," förklarar Dan.

Under sin dokusåpa har Shauna ofta pratat om hur hon ständigt underskattas för sitt fysiska utseende: "Om du tittar på mig ser du en 8-årig tjej, det är sant. Men jag tror att om du tar dig tid att titta på detaljerna i mitt ansikte, mina händer, min kropps mognad – och speciellt om du tar dig tid att prata med mig – kan du verkligen se att jag är en 23-åring”, förklarar hon.

Vad tycker du?

Advertisement