Han ser sig omkring och blir ledsen över att föräldrarna inte är där med honom, men ändrar ansiktsuttryck så fort han ser dem

sofia

29 Januari 2023

Han ser sig omkring och blir ledsen över att föräldrarna inte är där med honom, men ändrar ansiktsuttryck så fort han ser dem
Advertisement

Att uppfostra ett barn betyder inte bara att se till att det barnet har allt det behöver på en praktisk nivå. Naturligtvis är mat, skola, tak över huvudet och allt som behövs för att växa upp på ett lugnt sätt viktigt, men uppmärksamhet på det känslomässiga planet är minst lika grundläggande. Därför bör du alltid se till att ta dig tid för att ägna dig åt dina barn, så att de aldrig behöver känna sig ensamma.

Ett bevis på detta är den här historien, som visar hur viktig föräldrarnas fysiska närvaro är för att möta livet med ett leende på läpparna. Låt oss berätta vad som hände.

via Reddit

Advertisement

@FuturisticFighting/Reddit

I ett kort klipp upplagt av användaren @FuturisticFighting på Reddit, ser vi ögonblicket då en grupp barn samlas i skolan för att få sina diplom. Ett mycket viktigt ögonblick som markerar övergången från ett års studier till ett annat och där man hoppas att ens nära och kära ska finnas vid ens sida. På bilderna ser vi dock ett barn som i en blå toga går fram för att ta sin plats i salen, men som verkar vara allt annat än lycklig.

När han såg sig omkring hade killen faktiskt inte sett sina föräldrar i folkmassan och man kan se på hans ansikte att han är ledsen. Sedan, när han väl satt sig, ser han sig omkring igen och då förändras något. Hans mamma och pappa är där, det vara bara att han inte hade sett dem direkt, och det gör att hans anisktsuttryck förändras totalt. Hans ansikte lyser upp och han strålar av glädje medan han vinkar till båda medveten om att han inte är ensam, utan att han har de viktigaste människorna i sitt liv där hos sig.

@FuturisticFighting/Reddit

Videoklippet spreds snabbt på nätet och gick rakt in i hjärtat på många användare. Många lämnade positiva kommentarer till dessa föräldrar som med en mycket liten gest lyckades ge sin son en stund av stor lycka. "Vikten av att vara närvarande vid evenemang som involverar barn är odiskutabel - skriver en användare - Man får aldrig lämna dem ensamma, detta gör dem ledsna och osäkra och det är inte rätt".

En man berättar hur mycket han saknat detta under sin barndom och hur mycket han på alla sätt försöker göra precis tvärtom. "Oavsett vad det är för händelse, se till att finnas där - skriver han - Glöm jobbet, chefen och alla åtaganden, dina barn är värda mer. För dem är det väldigt viktigt att ha sina referenspunkter vid sin sida, även om det rör sig om till synes små situationer". Vi är helt klart överens både med författaren till inlägget och de många användare som har lämnat liknande kommentarer.

Vi har alla mycket att göra, men ens barn är viktiga och bör därför alltid komma i förstahand och att visa att man bryr sig även genom dessa små gester är något som inte bör underskattas. Håller du med?

Advertisement