Pojkvännen lämnar henne bara några dagar före bröllopet så hon bestämmer sig för att utföra en solidarisk gest

sofia

14 Maj 2023

Pojkvännen lämnar henne bara några dagar före bröllopet så hon bestämmer sig för att utföra en solidarisk gest
Advertisement

Bröllopet är ett viktigt ögonblick i en människas liv, varför vi – väldigt ofta – börjar organisera den "stora dagen" i god tid, ett eller till och med två år i förväg. När den stora dagen kommer hoppas makarna alltid att allt ska vara perfekt för att fira sin dröm om kärlek och vanligtvis slutar den speciella dagen på bästa sätt och förblir etsad i minnena av kärleksparet.

Det finns dock historier som inte har det här lyckliga slutet. En ung kvinna i Kalifornien som lämnades bara några dagar före sitt bröllop och med ett evenemang på 35 000 dollar att ställa in, utan någon möjlighet till återbetalning, vet tyvärr detta mycket väl.

via Los Angeles Times

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Naturligtvis var den unga kvinnan djupt besviken på sin numera före detta pojkvän, men hon och hennes familj bestämde sig för att acceptera detta avslut med elegans, vilket förvandlade denna svåra upplevelse till något positivt. Kvinnan kunde inte få någon ersättning för anordnandet av bröllopet och valde att erbjuda måltiderna på sin mottagning för att mata de hemlösa i området.

Den dagen de skulle fira hennes bröllop öppnade den unga kvinnan och hennes familj dörrarna till mottagningssalen för kvarterets fattiga, totalt 150 personer, av vilka många var barn. Dessa människor i nöd fick njuta av en 4-stjärnig måltid: varm och god mat, med aptitretare och huvudrätter med biffar, lax, färska grönsaker, dessert och mycket mer.

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Tyvärr är det inte ovanligt att ett bröllop ställs in bara några dagar före det planerade datumet. Den tråkiga händelsen som denna kvinna upplevde är en av de 20 % av bröllop som ställs in i sista minuten, när allt redan är klart för att välkomna brudparet och alla saker har betalats. Av denna anledning har man, särskilt i USA, börjat "skydda" eventet med ett försäkringspaket.

Det beror på att om du vill få ersättning för en mottagning som ställts in på grund av att en av de två blivande makarna har ändrat sig, måste vissa regler respekteras, först och främst genomt ett meddelande som skickas i god tid före den planerade bröllopsdagen. Om vi går tillbaka till vår stackars huvudperson, hur hanterade hon smekmånaden? Återigen var biljetterna ej återbetalningsbara, så den unga kvinnan bestämde sig för att åka på semester med sin mamma för att trösta sig från den stora besvikelsen med lite välförtjänt avkoppling.

En tråkig historia som lyckligtvis förvandlades till en vacker solidaritetsgest.

Advertisement